Fotbal intern

Universitatea Craiova, prima echipă din România care participă la un turneu internațional de FIFA 20! Mihai Roman va concura pentru olteni

15.04.2020 | 20:05
Universitatea Craiova prima echipa din Romania care participa la un turneu international de FIFA 20 Mihai Roman va concura pentru olteni
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este prima echipă din România care participă la un turneu internațional de FIFA 20, iar Mihai Roman, atacantul oltenilor va participa pentru echipa din Bănie.

Universitatea Craiova, prima echipă din România care participă la un turneu internațional de FIFA 20

Universitatea Craiova va fi prima echipă din România care va participa la un turneu internațional de FIFA 20. Mihai Roman va concura pentru olteni împotriva lui Dimitris Pelkas de la PAOK, Ricardo Horta de la SC Braga și Pedro Pelagosde la CS Maritimo.

ADVERTISEMENT

„Știința este prima echipă din România care participă în cadrul unui turneu internațional de FIFA 20, alături de alte 3 echipe: PAOK Salonic, SC Braga și CS Marítimo. Din partea Științei va participa în Cupa Betano atacantul Mihai Roman, căruia îi urăm mult succes!

Joi, de la ora 19:00, ne dăm întâlnire pe pagina oficială de Facebook Betano România și pe canalul oficial de YouTube al Universității Craiova pentru un turneu inedit.

ADVERTISEMENT

Programul complet al turneului:

SC Braga – CS Maritimo, ora 19:00

CS Maritimo – SC Braga, ora 19:30

Universitatea Craiova – PAOK Salonic, ora 20:00

PAOK Salonic – Universitatea Craiova, ora 20:30”, se arată în comunicatul clubului.

Universitatea Craiova a reluat pregătirea prin videoconferință

Pandemia de coronavirus a afectat fotbalul din România, iar Universitatea Craiova a recurs la o nouă tehnică pentru ca jucătorii Științei să se antreneze și anume videoconferința.

Toți fotbaliștii oltenilor, fără excepție, sunt monitorizați pas cu pas de Cornel Bleja, preparatorul fizic al echipei.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns și aici. Planificarea pentru primele 4 săptămâni a luat sfârșit, iar acum am fost pregătiți să trecem la nivelul următor. Am optat pentru o astfel de abordare deoarece corectitudinea exercițiilor este foarte importantă pentru noi, vrem calitate pentru fotbaliști și nu cantitate.

Pe un ecran mic îmi era imposibil să constat care sunt greșelile de execuție ale unora dintre ei, să le remediez în timp real pentru a nu periclita sănătatea și de aceea am optat pentru ajutor din partea unei instructoare de fitness.

ADVERTISEMENT

O singură persoană este imposibil să demonstreze, să explice, să corecteze și să încurajeze jucătorii”, a spus Cornel Blejan.

„Antrenamentul a fost structurat în 4 părți cu obiective diferite. Partea fundamentală a antrenamentului a fost antrenarea într-un regim de efort cât mai intermitent, pentru a stimula inima și a stimula cât de mult putem efortul specific fotbalului din punct de vedere cardiovascular.

Jucătorii s-au descurcat foarte bine, iar din punctul meu de vedere antrenamentul a fost un real succes”, a încheiat preparatorul fizic al oltenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: