Sport

Universitatea Craiova scoate la vânzare abonamentele pentru sezonul 2023-2024! Alex Mitriță îi așteaptă pe olteni la lansare

Universitatea Craiova va scoate la vânzare abonamentele pentru sezonul 2023-2024 din SuperLiga, iar Alexandru Mitriță îi așteaptă pe suporteri la casele de bilete.
13.06.2023 | 11:33
Universitatea Craiova scoate la vanzare abonamentele pentru sezonul 20232024 Alex Mitrita ii asteapta pe olteni la lansare
Universitatea Craiova scoate la vânzare abonamentele pentru sezonul 2023-2024 din SuperLiga! Alex Mitriță în așteaptă pe olteni la lansare. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii „alb-albaștrilor” se pregătesc pentru următorul sezon din SuperLiga, iar oficialii oltenilor au anunțat că vor pune în vănzare abonamentele. Fanii Universității Craiova vor avea parte de o surpriză la casele de bilete în prima zi de la lansare, deoarece Alexandru Mitriță va fi în mijlocașul publicului.

Universitatea Craiova scoate la vânzare abonamentele pentru sezonul 2023-2024 din SuperLiga! Alex Mitriță în așteaptă pe olteni la lansare

Universitatea Craiova se pregătește pentru viitoarea ediție de campionat, iar suporterii ard de nerăbdare să îi vadă pe elevii lui Eugen Neagoe la treabă. Oltenii urmează să meargă într-un cantonament în Bulgaria, deoarece s-au ținut de cuvânt și au boicotat în continuare Austria după ce au blocat accesul României în Schengen.

ADVERTISEMENT

Oltenii au anunțat că lansarea abonamentelor pentru următorul sezon din SuperLiga va fi marți, de la ora 19:00, atât în online, dar și în magazinele fizice. Alexandru Mitriță îi va aștepta pe suporterii „alb-albaștrilor” pentru a le oferi un nou abonament.

„𝐎𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | 𝐀𝐁𝐎𝐍𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓𝐄 SEZON 2023-2024. Clubul Universitatea Craiova va lansa mâine, ora 19:00, abonamentele pentru sezonul competițional 2023-2024. Abonamentele vor putea fi achiziționate atât online, prin platforma Entertix, cât și de la cele două magazine ale clubului nostru.

ADVERTISEMENT

Abonații din sezonul competițional 2022-2023 își vor putea reînnoi abonamentele în termen de 15 zile. Păstrează tradiția sau devino, pentru prima dată, abonat la meciurile Universității!”, se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.

Alexandru Mitriță va fi în mijlocul suporterilor Universității Craiova! Prezentare spectaculoasă la revenirea în Bănie

Alexandru Mitriță este primul transfer bombă reușit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova în această vară, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Oltenii au anunțat că mijlocașul transferat la New York City în urmă cu cinci ani va fi prezentat în Piața Mihai Viteazul.

ADVERTISEMENT

„𝐓𝐇𝐄 𝐋𝐈𝐎𝐍 𝐈𝐒 𝐁𝐀𝐂𝐊! Alex Mitriță te cheamă în Piața „Mihai Viteazul” marți, de la ora 19:30. Tu ce îi răspunzi? Aici este orașul în care s-a născut. Aici a învățat ce înseamnă iubirea pentru Știința. Aici a trăit cele mai mari bucurii și emoții. «Piticul atomic» revine în locul în care îi bate inima cel mai tare, în ritm de samba. Aici, la Craiova!

Ne-a fost dor de tine, Alex! Știm că și ție de noi! Acum, hai să ridicăm împreună din nou Oltenia în picioare!
De asemenea, vom avea parte și de un turneu special „Și eu vreau să fiu Mitriță” dedicat tuturor puilor de „lei” cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

ADVERTISEMENT

Fii alături de noi și fă primul pas spre echipa fanion a Olteniei, Craiova! Rămâneți cu ochii pe paginile noastre de socializare că vom reveni cu noi amănunte”, au scris oltenii.


  • 6,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT