Sport

Universitatea Craiova scoate la vânzare biletele pentru „finala” cu Farul din Cupă! Promoție pentru olteni

Universitatea Craiova scoate la vânzare biletele pentru derby-ul cu Farul din Cupa României Betano, iar „alb-albaștrii” au pregătit și o promoție pentru suporterii olteni.
29.11.2023 | 17:25
Universitatea Craiova scoate la vanzare biletele pentru finala cu Farul din Cupa Promotie pentru olteni
Universitatea Craiova scoate la vânzare biletele pentru derby-ul cu Farul! Promiție pentru olteni. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” se pregătesc de derby-uri cu CFR Cluj și Farul Constanța de pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar oficialii din Bănie au scos și bilete pentru partida cu trupa lui Gică Hagi. Universitatea Craiova are și o ofertă pentru suporterii care își cumpără tichet de la punctele de vânzare tradiționale.

Universitatea Craiova pune la vânzare biletele pentru derby-ul cu Farul! Ce promoție au pregătit pentru suporteri

Calificarea în următoarea fază a Cupei României Betano se joacă împotriva Farului Constanța pe stadionul „Ion Oblemenco”. Emoțiile lui Ivailo Petev s-au risipit înaintea derby-ului cu CFR Cluj în ceea ce-l privește pe Elvir Koljic, iar tehnicianul Bulgar privește cu optimist următoarele confruntări.

ADVERTISEMENT

Trei puncte cu Farul Constanța le-ar asigura calificarea „alb-albaștrilor” în sferturile Cupei României Betano, în schimb ce Farul Constanța a fost deja eliminată. Trupa lui Gică Hagi traversează o perioadă dificilă, iar Gică Popescu a anunțat deja o ședință de urgență după dezastrul de la FC Voluntari din SuperLiga.

Universitatea Craiova i-a anunțat pe suporteri că un număr limitat dintre aceștia vor primi un cupod de reducere de 10% la articolele „alb-albastre” pentru achiziționarea unui bilet. Confruntarea cu Farul se va juca marți, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

„Împreună spre calificarea în sferturile de finală ale Cupei României Betano! Știința va da bătălia pentru accederea în faza următoare a competiției, marți, de la ora 19:00. Alb-albaștrii strigă adunarea în „Vulcanul” alb-albastru pentru duelul cu Farul lui Gheorghe Hagi.

Suporterii care achiziționează bilet la partida cu CFR Cluj și se prezintă la orice punct de vânzare pentru a-și procura tichet la jocul cu Farul beneficiază de un cupon de reducere de 10% pentru Shop. Cupoanele sunt într-un număr limitat și nu pot fi combinate cu alte oferte sau promoții aflate în derulare”, au scris oltenii.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele pentru Universitatea Craiova – Farul

Universitatea Craiova – Farul Constanța este singura partidă din grupele Cupei României Betano pe care „alb-albaștrii” o vor juca pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oltenii au adunat patru puncte cu UTA Arad și CS Tunari și împart prima poziție cu FC Voluntari.

Biletele pentru partida decisivă din Cupa României Betano se pot cumpăra online, dar și de la punctele de vânzare din Bănie. Prețul acestora este cuprins între 15 și 100 de lei, iar acestea diferă în funcție de sectorul stadionului „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Biletele pot fi achiziționate:
– Online
– Magazinul oficial din Electroputere Mall
– Magazinul mobil din Piața „William Shakespeare”
– Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour)
– În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă

Prețurile biletelor:
Peluza Nord – 15 RON
Tribuna a II-a – 30 RON
Tribuna I – 50 RON
Tribuna VIP – 100 RON
Închide televizorul și simte atmosfera din „Vulcan”!”, scrie Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
2,75 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj