Sport

Universitatea Craiova scoate la vânzare biletele pentru meciul cu U Cluj! Cât costă un tichet

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul studențesc cu Universitatea Cluj și îndeamnă suporterii să vină pe stadionul „Ion Oblemenco”.
05.02.2024 | 20:00
Universitatea Craiova scoate la vanzare biletele pentru meciul cu U Cluj Cat costa un tichet
Universitatea Craiova scoate la vânzare biletele pentru meciul cu U Cluj! Cât costă. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cu trei puncte câștigate la Sepsi OSK, „alb-albaștrii” se pregătesc cu moralul la maxim pentru derby-ul studențesc cu U Cluj. Universitatea Craiova a scos la vânzare biletele pentru confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”, programată vineri, de la ora 20:00.

Universitatea Craiova scoate la vânzare biletele pentru meciul cu U Cluj! Cât costă un tichet

Atenția „alb-albaștrilor” se îndreaptă către derby-ul studențesc cu Universitatea Cluj din SuperLiga. „Șepcile roșii” vin după înfrângerea cu UTA Arad de pe Cluj Arena, iar șansele la play-off pentru trupa lui Ioan Ovidiu Sabău scad considerabil cu o înfrângere în Bănie.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Universitatea Craiova și-a învins deja o contracandidată la primele șase locuri și vrea să își consolideze poziția din clasament. Ivaylo Petev nu se va putea baza pe Alex Mitriță, suspendat după cartonașul galben primit la Sfântu Gheorghe.

Universitatea Craiova a scos în vânzare bilete pentru confruntarea cu U Cluj și așteaptă suporterii pe stadionul „Ion Oblemenco”. Prețul tichetelor este cuprins între 20 și 125 de lei și pot fi achiziționate din online, dar și punctele tradiționale din Bănie.

ADVERTISEMENT

„OFICIAL | BILETE CU UNIVERSITATEA CLUJ. Următorul joc pe teren propriu al Științei va avea loc vineri, 9 februarie 2024, de la ora 20:00. Alb-albaștrii lui Ivaylo Petev vor da piept în „Vulcan” cu FC Universitatea Cluj.

Biletele pot fi achiziționate:
– Online
– Magazinul oficial din Electroputere Mall
– Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”
– Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour)
– În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor:
Peluza Nord – 20 RON
Tribuna a II-a – 40 RON
Tribuna I – 60 RON
Tribuna VIP – 125 RON
Închide televizorul și simte atmosfera din Vulcan”, scriu oltenii pe pagina oficială de Facebook.

Ce a spus Ivaylo Petev după Sepsi – U Craiova 1-3: „Am repetat una din greșelile din trecut”

Ivaylo Petev s-a enervat după gafa fotbalistului său din Sepsi – Universitatea Craiova, însă victoria i-a adus totuși un motiv de bucurie. Acesta speră ca oltenii să fi rezolvat problema mentală de care a vorbit tehnicianul în ultimele partide.

ADVERTISEMENT

„Am repetat și astăzi una dintre greșelile din trecut. Le-am permis să facă 1-0. Important este că am revenit. Cred că a fost un meci plăcut pentru spectatori, nu și pentru antrenori. A fost o partidă deschisă. Au avut și ei ocazii la scorul de 1-1. Dar importantă e victoria! Am dat dovadă de personalitate.

Mi-am ieșit din minți la greșeala lu Markovic! Pentru noi n-a fost deloc bine. Am primit multe goluri din cauza erorilor personale. Dar noroc că am revenit în meci.

Poate acum vom juca cu mai multă încredere. Era și o problemă pe partea mentală”, a spus Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT
1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „total goluri: peste 2,5” la meciul Universitatea Craiova - Universitatea Cluj