Sport

Universitatea Craiova şi-a luat zborul spre Israel. Mirel Rădoi: „Remontada sau nu, trebuie să ne întoarcem calificați”

Universitatea Craiova merge în Israel cu un charter pentru partida retur cu Hapoel Beer Sheva. Mirel Rădoi a declarat că elevii săi sunt pregătiți să obțină calificarea în grupele Conference League.
23.08.2022 | 18:41
Universitatea Craiova sia luat zborul spre Israel Mirel Radoi Remontada sau nu trebuie sa ne intoarcem calificati
Mirel Rădoi speră să obțină calificarea în grupele Conference League în fața celor de la Hapoel Beer Sheva. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii speră să obțină calificarea în grupele Conference League pe terenul celor de la Hapoel Beer Sheva. Meciul este programat joi, de la ora 20:00. În partida tur, Universitatea Craiova a remizat cu formația israeliană, scor 1-1, pe stadionul din Drobeta Turnu – Severin.

Mirel Rădoi, înaintea partidei retur cu Hapoel Beer Sheva: „Trebuie să ne calificăm și contează mai puțin cum”

Lotul „alb-albaștrilor” a decolat marți după-amiaza în Israel cu un charter, pentru partida retur cu Hapoel Beer Sheva. Revenirea în Bănie a Universității Craiova este programată vineri, 26 august.

ADVERTISEMENT

Înaintea deplasării în Israel, Mirel Rădoi a declarat că Universitatea Craiova trebuie să obțină calificarea în grupele Conference League în fața celor de la Hapoel Beer Sheva. Antrenorul „Științei” consideră că elevii săi sunt pregătiți pentru partida retur din play-off-ul competiției.

„Remontada sau nu, trebuie să ne întoarcem calificați. La egalitate vor fi prelungiri, penalty-uri, dar trebuie să ne calificăm și contează mai puțin cum. Avem pregătite și aceste soluții, dar cel mai bine ar fi să ne calificăm în cele 90 de minute, să nu facem risipă de energie”, a declarat Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul „juveților” a declarat că Universitatea Craiova, CFR Cluj și FCSB au o șansă în plus să obțină calificarea în grupele Confence League, deorece LPF a amânat meciurile celor trei echipe din Superliga. Înaintea returului cu Hapoel Beer Sheva, Mirel Rădoi a spus că nu își face griji în privanța lotului

„Indiferent dacă am fi jucat acasă, eu cred că totul se disputa în această partidă retur. Lotul este unul destul de echilibrat. Această amânare a meciurilor din campionat a contat și pentru celelalte două echipe. Asta nu înseamnă că ne vom califica toate trei, dar vom avea o șansă în plus”, a declarat Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

„Lipsește un jucător destul de important pentru noi (n.r. Paul Papp), dar găsim soluții în lot și sunt sigur că cine va intra în locul lui o va face la fel de bine sau mai bine”, a mai spus tehnicianul Universității Craiova.

 Sergiu Hanca: „Este cel mai important meci din ultimii ani pentru Universitatea Craiova și suntem pregătiți să facem față”

Segiu Hanca declarat că partida retur cu Hapoel Beer Sheva este foarte importantă pentru Universitatea Craiova, iar jucătorii sunt pregătiți să obțină calificarea. Internaționalul român consideră că îi va aștepa o partidă dificilă pe terenul israelienilor.

ADVERTISEMENT

„Este cel mai important meci din ultimii ani pentru Universitatea Craiova și suntem pregătiți să facem față. Și pentru mine este cea mai importantă partidă, deoarece nu am jucat niciodată în grupe. Am jucat doar în calificări și este o motivație în plus”, a spus Sergiu Hanca.

„Sunt o echipă mult mai agresivă și mai omogenă decât Zorya. Am urmărit foarte meciuri, joacă cu stadionul plin mereu și jucătorii vor da mult mai mult. Trebuie să fim foarte bine pregătiți mental pentru acest meci și să ne calificăm”, a mai spus jucătorul oltenilor.


  • LPF a amânat meciurile celor trei echipe din Superliga(P) Cota BETANO pentru Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova:  4,15 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT