Sport

Universitatea Craiova – U Cluj 2-2. ”Șepcile roșii” reușesc să obțină un punct în Bănie și continuă lupta pentru play-off!

Partida dintre Universitatea Craiova și U Cluj se închieie la egalitate, 2-2, la capatul unui meci cu trei goluri marcate din lovituri de pedeapsă.
09.02.2024 | 18:40
Universitatea Craiova  U Cluj 22 Sepcile rosii reusesc sa obtina un punct in Banie si continua lupta pentru playoff
Universitatea Craiova - U Cluj, etapa 25 a SuperLigii. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-02-2024
16:43

Universitatea Craiova - U Cluj 2-2

Vezi AICI cele mai interesante faze

Final de meci – Înfruntarea dintre Universitatea Craiova și U Cluj se termină la egalitate, scor 2-2. În acest moment, oltenii au 38 de puncte acumulate, ocupând poziția a patra în clasament. Elevii lui Ovidiu Sabău se situează pe locul 8, la egalitatea cu Sepsi, ocupanta ultimei poziții care duce în play-off, covăsnenii având un meci mai puțin disputat.

Min 90+3 – Zajkov reia cu capul din câțiva metri, dar lovitura sa se duce în brațele portarului clujean.

Min 88 – Federico Anselmo şutează bine pe poartă, dar Lazar salvează fără emoții.

Min 64 – GOOOL U Cluj!!! Dan Nistor reușește egalarare cu un șut plasat din penalty.

Min. 63 – Arbitrul Radu Petrescu dictează lovitură de pedeapsă pentru U Cluj, după un fault asupra lui Vali Gheorghere văzut la VAR.

Min. 57 – Bancu trimite o centrare perfectă la a doua bară, dar Markovic nu ajunge la timp pentru a relua în poartă.

Min. 47 – Vali Gheorghe este aproape de egalare, șutul său fiind respins de sub bară de portarul oltenilor.

Min. 46 – GOOOL U Cluj!!! Vali Gheorghe reușește să trimită mingea în poartă la doar câteva secunde de la startul reprizei a doua.

Min. 44 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Căpățînă transformă penalty-ul și oltenii își dublează avantajul înainte de pauză.

Min. 43 – Baiaram primește o lovitură în picior de la Roger, iar ”centralul” arată punctul cu var.

Min. 34 – Baiaram trimite un șut pe poartă din partea stângă, dar fără să pună în probleme poarta lui U Cluj.

Min. 23 – Jovan Markovici trimite un şut pe poarta apărată de Gorcea, dar goalkeeperul reușește s-o salveze.

Min. 9 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Oltenii reușesc să deschidă scorul din penalty-ul transformat de Houri.

Min. 8 – Vătăjelu îl lovește pe Markovic în interiorul careului, iar arbitrul Radu Petrescu dictează lovitură de pedeapsă.

Start de meci!

Echipele de start la meciul Universitatea Craiova – U Cluj.

  • Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Zajkov, Maldonado, Bancu – Al. Crețu, Mateiu, Căpățînă – Houri, Markovic, Baiaram. Rezerve: L. Popescu – Soiri, Badelj, Raul Silva, Screciu, Kozulj, Mekvabishvili, Danciu, Bana, Cîmpanu, Ivan, Koljic. Antrenor: Ivaylo Petev.
  • U Cluj: Gorcea – Pițian, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Pănoiu, Bic – Roger, Nistor, Chipciu – D. Popa. Rezerve: Iliev – Chirilă, Chinteș, Da Silva, Fossati, Grobry, Fl. Ilie, G. Simion, Silaghi, V. Gheorghe, Anselmo. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Meciul Universitatea Craiova – U Cluj are loc vineri, 9 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 25-a din SuperLiga. Oltenii au obținut runda precedentă o vitală victorie cu 3-1 pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, una controversată ca urmare a marilor erori de arbitraj comise de centralul Istvan Kovacs. Tot cu 3-1 s-a terminat și partida U Cluj – UTA, dar în favoarea arădenilor, rezultat care taie mult din speranțele ardelenilor la o clasare în play-off.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – U Cluj

Confruntarea Universitatea Craiova – U Cluj se desfășoară vineri, 9 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 25-a din SuperLiga. S-a mai liniștit și antrenorul bulgar al gazdelor, Ivaylo Petev, după primul succes din 2024, pentru că pe undeva era amenințat cu demiterea, deși spusese că dacă nu va fi încredere va pleca singur.

ADVERTISEMENT

Sunt speranțe ca victoria de la Sfântu Gheorghe să ducă la măcar 10.000 numărul spectatorilor de la acest meci și jucătorii olteni să beneficieze astfel de aportul unor suporteri conectați și ei la miza obținerii cât mai repede matematic a locului de play-off. Acest lucru a fost subliniat și de bulgar, care a spus că speră să vadă cât mai mulți suporteri la acest joc.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – U Cluj

Partida Universitatea Craiova – U Cluj se joacă vineri, 9 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în etapa a 25-a a SuperLigii și va fi transmisă în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova vineri, 9 februarie, cei care vor veni la stadion vor avea parte, ca de altminteri toți locuitorii orașului, de o vreme absolut superbă, cu cer senin pe toată durata zilei. Umbrelele pot sta fără probleme de acasă, pentru că nu există nici o amenințare de precipitații. Temperatura la ora amiezii va fi de primăvară, nu mai puțin de 17 grade, urmând a mai scădea, dar numai până la 13 grade la ora startului partidei.

Ce absențe sunt în întâlnirea Universitatea Craiova – U Cluj

Ivaylo Petev a căpătat mai mult oxigen după ce echipa s-a impus pe un teren foarte dificil, la Sfântu Gheorghe, dar rămâne foarte prudent și concentrat, pentru că succesul din Covasna nu ar mai avea efectul scontat fără a fi legat de un altul acasă, contra studenților clujeni. Doar Vladimir Screciu continuă să lipsească și foarte curând urmează a veni un nou atacant la echipă.

ADVERTISEMENT

La U Cluj entuziasmul pentru posibilitatea ca echipa să ajungă în play-off s-a stins mult după eșecul de acasă cu UTA. Ioan Ovidiu Sabău trimite un semnal de alarmă către cei doi oameni cheie din echipă, Alex Chipciu și Dan Nistor, care la acest debut de an au jucat departe de așteptări și nu-și ascunde dezamăgirea pentru modul în care el și echipa au fost tratați de Ianis Stoica, plecat pe nepusă masă la FC Hermannstadt.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – U Cluj

Universitatea Craiova este considerată de către casele de pariuri echipa care are prima șansă în acest meci iar cota acordată este foarte bună, 1,85. Dacă studenții din Cluj vor reuși să ia ei sesiunea în fața colegilor olteni atunci cota va fi de 4,40. Șansă dublă are cotă de 1,85 iar un gol al oaspeților ajunge la cota de 1,55.

ADVERTISEMENT

U Cluj a stat mulți ani în Liga 2, motiv pentru care sunt puține meciuri directe, mai ales că și oltenii au venit în 2015 tot din eșalonul secund. Nu avem nici o victorie pentru ardeleni nici acasă nici afară în șase partide, bilanțul fiind de patru succese ale Craiovei și două rezultate de egalitate, ambele acasă pentru U Cluj.

ADVERTISEMENT