Life

Unul dintre cei mai populari concurenți de la Chefi la Cuțite se căsătorește. Va avea două perechi de nași

Un cunoscut participant de la Chefi la cuțite va ajunge la altar. Tânărul a anunțat că va fi cununat de două perechi de nași.
06.03.2024 | 07:50
Unul dintre cei mai populari concurenti de la Chefi la Cutite se casatoreste Va avea doua perechi de nasi
Un cunoscut participant de la Chefi la cuțite va ajunge la altar. Tânărul a anunțat că va fi cununat de două perechi de nași. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai populari concurenți de la Chefi la Cuțite se căsătorește. Va avea două perechi de nași. Cine este aleasa inimii sale, dar și cum va arăta evenimentul care se anunță a fi unul grandios și de neuitat pentru miri.

Un cunoscut participant de la Chefi la cuțite va ajunge la altar. Tânărul a anunțat că va fi cununat de două perechi de nași

Un cunoscut participant de la Chefi la cuțite va ajunge la altar. Tânărul a anunțat că va fi cununat de două perechi de nași. Mai mult decât atât, se gândește deja la perioada în care va deveni părinte pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Vincenzo Aiello, italianul stabilit în România care a făcut parte din show-ul culinar de la Antena 1 de două ori, este cel care va renunța la burlăcie. Fostul concurent din sezoanele 8 și 9 radiază de fericire alături de partenera sa de viață.

Nepotul celebrului Joshua Castellano a programat data nunții cu Cristina Ene, fostă jucătoare de tenis. Mai exact, cei doi își vor uni destinele pe 26 mai 2024, când tânăra va trece la religia iubitului său, la cea catolică.

ADVERTISEMENT

„Eu voi trece la religia catolică”, a declarat partenera lui Vincenzo Aiello pentru cancan.ro. „E și sora ei aici. Va fi și nașă”, a completat fostul concurent de la Chefi la cuțite, care a subliniat că sunt două perechi de nași.

Vincenzo Aiello și iubita sa, Cristina Ene
Vincenzo Aiello și iubita sa, Cristina Ene, se căsătoresc în luna mai. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vincenzo Aiello, detalii despre nuntă și tradiții

Vincenzo Aiello a oferit mai multe detalii despre nuntă și tradițiile pe care le va respecta în ziua cea mare. Fostul participant de la Chefi la cuțite îi va cinsti pe invitați cu bucate alese, însă nu va avea sarmale.

ADVERTISEMENT

„Am pregătit niște pachete pentru invitați, vor fi cu sarmale, ca mărturiile. Glumesc, mi-a venit ideea acum, n-am timp să o pun în practică”, a mai spus tânărul, mai arată sursa citată anterior.

„Nu, nu le vom ține. Nu își dorește nici sarmale și am fost de-acord cu chestia asta. Să știe toată lumea că nu din vina mea, ci din vina ta nu avem sarmale la nuntă”, a completat iubita lui Vincenzo Aiello.

ADVERTISEMENT

Locația exclusivistă unde va avea loc evenimentul este OXYA, iar după nuntă cei doi îndrăgostiți vor pleca în luna de miere. Au ales o destinație fabuloasă, Bali, unde vor petrece două săptămâni. Fostul participant de la Chefi la cuțite își dorește să fie curând și tată.

ADVERTISEMENT