News

Urmărire cu focuri de armă în toiul nopții! Și-a distrus mașina și a ajuns în cătușe

02.09.2020 | 15:53
Urmarire cu focuri de arma in toiul noptii Sia distrus masina si a ajuns in catuse
ADVERTISEMENT

Urmărire cu focuri de armă în toiul nopții! Totul s-a petrecut în județul Suceava, acolo unde un BMW 320D a trecut în viteză pe lângă o autospecială de poliție pe DN 2, pe raza localității Dărmănești.

Interesant este că în acele momente, oamenii legii urmăreau un cu totul alt autoturism. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au văzut însă continuarea.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că mașina era condusă cu o viteză excesivă, șoferul a efectuat manevra de depășire neregulamentară, într-o zonă aflată sub acțiunea indicatorului rutier „Depășirea Interzisă” și a marcajului rutier longitudinal continuu simplu.

Urmărire ca-n filme la Suceava!

S-a trecut imediat la urmărirea autoturismului. Oamenii legii au efectuat semnale de oprire a acestuia însă conducătorul auto nu s-a conformat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii spun că au mers pe ruta Dărmănești – Suceava – Adâncata, timp în care autoturismul din fața lor rula cu viteză excesivă și efectua manevre de depășire neregulamentare.

Mai mult de atât, nu o dată șoferul a pus în pericol viața celorlalți participanți la trafic. Culmea, pe parcursul urmăririi au fost instituite mai multe filtre formate din polițiști.

ADVERTISEMENT

Nici pe acestea nu le-a respectat tânărul în vârstă de 20 de ani care a reușit să-și continue deplasarea în ciuda barajelor făcute de oamenii legii.

Astfel, când fugarul a ajuns în municipiul Suceava (km 03+050m), ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză, șoferul a efectuat un viraj la stânga într-o curbă periculoasă, părăsind partea carosabilă.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost momentul în care patrula de poliție a încercat să blocheze vehiculul. Fugarul a efectuat manevra de mers înapoi și a intrat în coliziune ușoară cu partea stângă a autospecialei de poliție.

Polițiștii au executat patru focuri în plan vertical, dar tânărul nu a părut prea impresionat. Peste aproximativ un kilometru, din cauza vitezei mari, șoferul a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu vegetația forestieră din vecinătatea DN 29A.

Nici atunci nu s-a oprit. Conducătorul auto a abandonat mașina și a încercat să fugă. Nu a ajuns prea departe și polițiștii l-au prins destul de repede.

Într-un final, tânărul din localitatea Siret a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru „distrugere” și „vătămare corporală din culpă”

 

 

ADVERTISEMENT