Life

Ursul de pe Transfăgărășan care a salutat turiștii a ajuns vedetă în toată lumea. Mulți nu cred că filmarea e adevărată

Ursul de pe Transfăgărășan care a salutat turiștii a ajuns vedetă în toată lumea. Mulți nici măcar nu au crezut că imaginile sunt reale.
10.08.2023 | 16:38
Ursul de pe Transfagarasan care a salutat turistii a ajuns vedeta in toata lumea Multi nu cred ca filmarea e adevarata
Ursul de pe Transfăgărășan care a salutat turiștii a ajuns vedetă Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ursul de pe Transfăgărășan care a salutat turiștii a ajuns vedetă în toată lumea. Imaginile arată așa bine încât mulți chiar au crezut că sunt fake.

Ursul de pe Transfăgărășan care a salutat turiștii a ajuns vedetă

Ursul a devenit celebru în toată lumea după ce imaginile au fost preluate de site-ul LADbible. Celebrul site a postat știrea și imaginile cu ursul devenit deja viral.

ADVERTISEMENT

Animalul de pe Transfăgărășan a fost filmat de un trecător. Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că urșii sunt la orice pas aproape pe celebrul drum.

Doar că acest urs este cu totul și cu totul special. El a devenit celebru datorită manierelor sale impecabile. După ce persoana care filma a vrut să plece și a văzut că este în centrul atenției, ursul i-a făcut cu mâna.

ADVERTISEMENT

Desigur că oamenii au fost impresionați de acest gest și au considerat că ursul are maniere impecabile. Dacă unii au fost absolut impresionați, alții au spus că imaginile nu ar avea cum să fie unele reale.

Ce au spus oamenii după ce au văzut imaginile

În schimb, cei care au fost impresionați de ursul devenit celebru pentru salutul său au spus că este politicos și că are comportament de om. Alții chiar au spus că poate ursul este scăpat de la circ pentru că știe să salute.

ADVERTISEMENT

“Ia uite la el! Zici că-i om în blană de urs!”, “Ce politicos! Are maniere!”, “Un urs bine crescut!”, “Cine l-o fi învăţat să facă aşa? Poate a scăpat de la circ!”, au scris oamenii.

Imaginile cu ursul de pe Transfăgărășan au adunat pe Facebook peste șapte milioane de vizualizări de la momentul postării lor, pe 1 august.

ADVERTISEMENT

Dacă mulți au fost impresionați, alții dintre comentatorii online au scos la iveală faptul că aceasta este o dovadă în plus a faptului că urșii sunt obișnuiți cu oamenii.

ADVERTISEMENT