Sport

Usain Bolt, victima hackerilor! Suma uriașă pierdută de multiplul campion olimpic

Usain Bolt (36 de ani), fostul mare atlet jamaican, a fost jefuit și a pierdut o sumă uriașă din conturi. Cum a fost posibil.
14.01.2023 | 13:04
Usain Bolt victima hackerilor Suma uriasa pierduta de multiplul campion olimpic
Usain Bolt are o avere evaluată la peste 100 de milioane de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cel mai rapid om de pe planetă a primit o lovitură grea, după ce i-au dispărut milioane de dolari din contul său bancar.

Usain Bolt, atacat de hackeri! A pierdut milioane de euro dintr-un cont de investiții

Usain Bolt a scris istorie în sport, după ce a câștigat opt medalii de aur la Jocurile Olimpice și ale 11 titluri mondiale.

ADVERTISEMENT

Starul din Jamaica a acumulat o avere de peste 100 de milioane de dolari, iar Bolt a reușit să prospere în afaceri și după ce s-a retras și a devenit un antreprenor de succes.

Nugent Walker, impresarul său, a anunțat cum a fost posibil jaful, descoperit chiar de Usain Bolt, care a observat niște activități suspecte în contul său la începutul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un cont de investiții, iar suma exactă nu a fost încă aflat. Poliția jamaicană a deschis o anchetă și încearcă să îi găsească pe hoți: „Am început procesul să clarificăm faptele”, a spus agentul lui Usain Bolt pentru Mundo Deportivo.

Cine este principalul suspect în cazul jafului cibernetic al lui Usain Bolt

Se pare că vinovat de acest jaf este un fost angajat al unei instituții cu care colabora Usain Bolt și care este implicat într-o fraudă bancară de mari proporții, a cărui victimă a căzut și contul fostului mare sportiv.

ADVERTISEMENT

„Conturile sale sunt investigate. Lucrează cu această companie de investiții de mai mult de zece ani”, a mai spus Nugent Walker.

Usain Bolt ar putea reveni pe pista de atletism după ce a fost provocat de campionul olimpic en-titre, Marcell Jacobs

Usain Bolt s-a retras din activitatea sportivă în 2017, însă starul jamaican a fost provocat de campionul olimpic en-titre, Marcell Jacobs.

ADVERTISEMENT

„Ești idolul meu, jos pălăria! Dar ai declarat că ești convins că mă poți întrece! Așa că sunt gata să răspund provocării. Cum ar fi să facem o cursă în scopuri caritabile?”, i-a transmis italianul.

ADVERTISEMENT