Sport

UTA Arad își cheamă fanii în tribune la meciul cu FCSB. Prețuri piperate la bilete pentru spectatori

UTA Arad a pus în vânzare biletele pentru partida cu FCSB de pe Arena Francisc Neumann care va avea loc duminică, 5 martie, de la ora 21:00, în etapa 29 din SuperLiga.
28.02.2023 | 17:25
UTA Arad isi cheama fanii in tribune la meciul cu FCSB Preturi piperate la bilete pentru spectatori
UTA Arad își cheamă fanii în tribune la meciul cu FCSB. Prețuri piperate la bilete pentru spectatori. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA Arad are un program infernal în ultimele trei etape din SuperLiga. Echipa antrenată de Laszlo Balint joacă împotriva celor de la CFR Cluj, joi, 2 martie, de la ora 17:00 și încheie sezonul regular în deplasare cu Universitatea Craiova pe 10 martie, ora 20:30. Între cele două partide, arădenii primesc vizita celor de la FCSB, duminică 5 martie, de la ora 21:00.

UTA Arad a pus în vânzare biletele la meciul cu FCSB

Cu o singură victorie în cele șase meciuri din acest an, UTA Arad se află pe penultimul loc în campionat, cu 24 de puncte în 27 de meciuri. Singura victorie a formației pregătită de Laszlo Balint a avut loc în urmă cu două etape, scor 3-1 pe teren propriu cu FC Botoșani în etapa 25 din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

În ultima partidă de pe teren propriu, UTA Arad a pierdut cu Farul Constanța, scor 0-1 după golul marcat de Adrian Mazilu, puștiul minune format la Academia „Gheorghe Hagi”. În următorul meci de pe teren propriu, ultimul în sezonul regular, UTA Arad o înfruntă pe FCSB.

Astfel, formația din vestul României a pus în vânzare biletele, iar prețurile variază de la cel mai mic, 30 de lei la cele două peluze, la cel mai mare 60 de lei la Tribuna 1. Totodată, un bilet la Tribuna 2 costă 45 de lei. De asemenea, prețul biletelor pentru copii sunt reduse la jumătate.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica s-a plâns de starea gazonului de la Arad înaintea meciului UTA – FCSB: „Sunt foarte îngrijorat”

Starea gazonului de pe Arena Fancisc Neumann din Arad l-a pus în gardă pe Mihai Stoica. Managerul general al celor de la FCSB s-a plâns de terenul greu de la Pitești și consideră că gazonul de pe stadionul arădenilor se prezintă în condiții la fel de execrabile.

„Sunt foarte îngrijorat când nu avem ocazii, iar dacă ieri (n.r. duminică) făceam 2-2 nu mă supăram deloc. Terenul e execrabil şi ne aşteaptă un alt teren execrabil la Arad. Nu ai cum să tolerezi să joci pe un asemenea gazon, iar stadionul din Arad e superb, poate preferatul meu.

ADVERTISEMENT

Soluţia e exact ca la instalaţia de încălzire sau ca la nocturnă. Nu ai nocturnă, nu joci în Liga 1. Nu ar trebui dată licenţa. Problema gazonului e problema celor care dau licenţa. Nu se dă licenţă dacă gazonul nu se prezintă în condiţii bune, să nu se dea licenţa dacă nu funcţionează instalaţia de încălzire. Fă ceva!”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

FCSB, aminitri neplăcute de la Arad

În meciul tur găzduit de Arena Națională, FCSB s-a impus, scor 2-1 după golurile lui Darius Olaru și Andrea Compagno. Pentru arădeni Claudiu Keșeru reușea să reducă din diferență. Totuși, ultimul duel direct între cele două formații a avut loc pe 19 octombrie, în prima rundă din grupele Cupei României Betano pe Arena Francisc Neumann.

ADVERTISEMENT

UTA Arad și FCSB au remizat, scor 2-2, după un gol marcat de Postolachi în prelungiri. FCSB a evoluat în finalul meciului în inferioritate numerică, deoarece „centralul” a eliminat trei oameni din echipa roș-albaștrilor. Mihai Stoica a criticat vehement arbitrajul lui Adrian Cojocaru. „Calculele făcute de noi au fost date peste cap de Cojocaru. Sponsorul nostru este și sponsorul competiție și nu cred că s-au gândit ce se va întâmpla cu această competiție.

Noi și cu rezervele am adunat mulți suporteri la Arad. Pe noi nu ne ajută deloc acest egal. E ceva… dar cum să faci așa unei echipe căreia ar trebui să-i faci avantaje dacă vrei să o vezi în fazele următoare. De ce să o plimbi peste tot. Noi după o să avem deplasare la Galați, care nu e o deplasare ca la Mioveni, de exemplu. 

Faptul că l-am crescut pe Cojocaru la Galați, e o chestie care îmi dă de gândit. De ce? Eu am mai spus, de multe ori ne-a dezavantajat și a făcut greșeli grave împotriva noastră”, declara Mihai Stoica, la acea vreme.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – Petrolul Ploiești

ADVERTISEMENT