Sport

Noua senzație propusă de Hagi la Farul, peste Octavian Popescu de la FCSB?! “Nu are loc de el”

Cine este noua senzație a lui Gică Hagi la Farul Constanța. Un fost mare internațional este convins că puștiul minunte al „marinarilor” este peste Octavian Popescu de la FCSB.
27.02.2023 | 10:29
Noua senzatie propusa de Hagi la Farul peste Octavian Popescu de la FCSB Nu are loc de el
Adrian Mazilu, noul puști minune al luI Gică Hagi, este văzut peste Octavian Popescu. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a fost folosit în extrema dreaptă la FCSB în meciul cu FC Argeș, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-1 în fața piteștenilor și vor încheia pe locul trei după finalul etapei cu numărul 27. Gică Popescu, fostul mare internațional român, este de părere că puștiul minune al lui Gică Hagi la Farul, Adrian Mazilu, este peste Octavian Popescu.

Gică Popescu, convins că Adrian Mazilu este peste Octavian Popescu: „Nu are loc de el”

Adrian Mazilu este noul puști minune format de Gică Hagi. Tânărul atacant în vârstă de 17 ani a marcat primul gol al derby-ului Farul – Universitatea Craiova și este văzut de mulți oameni ai fotbalului drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Mihai Rotaru a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIi-a făcut o ofertă de 300.000 de euro lui Gică Hagi pentru Adrian Mazilu, însă conducătorul Farului a întors spatele.

„Nu are loc de Mazilu. Mazilu e peste el, o arată forma sportivă. Și Tavi e un talent, asta e indiscutabil. Din păcate pentru FCSB e într-o criză de formă de ceva timp. Ei trebuie să se hotărască pe cine bagă în banda stângă, Popescu sau Coman. Unul trebuie sacrificat. Ca să fie vândut trebuie să joace bine”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Adrian Mazilu, eroul lui Gică Hagi în Farul – Universitatea Craiova 2-1

Adrian Mazilu l-a înlocuit excelent pe Denis Alibec, care a fost suspendat la meciul Farului împotriva Universității Craiova. Tânărul fotbalist în vârstă de 17 ani, provenit de la Academia „Gheorghe Hagi”, a marcat primul gol din carieră în SuperLiga în poarta oltenilor.

Totodată, în meciul din etapa cu numărul 27 a SuperLigii, Adrian Mazilu s-a dovedit a fi decisiv, reușind să marcheze golul victoriei împotriva celor de la UTA Arad. Puștiul minune al lui Gică Hagi a finalizat cu gol o cursă individuală.

ADVERTISEMENT

În comparație cu Adrian Mazilu, Octavian Popescu a bifat 25 de apariții în actualul sezon la FCSB, reușind să marcheze două goluri și să paseze de 6 ori decisiv. Cifre mai slabe în comparație cu sezonul precedent, când în 38 de partide, „perla” lui Gigi Becali a marcat 10 goluri și a oferit 4 assist-uri.

Contre la TV pe seama valorii lui Octavian Popescu la FCSB: ”E un jucător cu potențial mare”

Ilie Dumitrescu s-a contrat cu moderatorul emisiunii Digi Sport Special pe seama valorii lui Octavian Popescu. Fostul mare internațional a avut o poziție clară și a argumentat de ce îl vede pe fotbalistul în vârstă de 20 de ani un jucător cu potențial.

ADVERTISEMENT

„E un jucător cu potențial mare. Hai să fim mai rezervați cu jucătorii noștri, înainte de a discuta despre pasul spre fotbalul mare. Trebuie să ne rezumăm la faptul că sunt jucători cu potențial, foarte buni pentru campionatul nostru.

Suntem obișnuiți să vorbim de ei la superlativ și… Trebuie să ne rezumăm la competiția asta pentru că am văzut ce se întâmplă când jucăm în cupele europene. Am jucat cu Silkeborg și a fost o rușine ce s-a întâmplat”, a spus Ilie Dumitrescu.


  • Cota BETANO pentru FSCB: 1,50 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Petrolul Ploiești

ADVERTISEMENT