Sport

UTA – Farul Constanța 0-1, în etapa 27 din SuperLiga. Victorie chinuită pentru echipa lui Hagi, care rămâne lider și după această rundă. Video

Farul s-a chinuit, dar a obținut toate punctele în deplasarea de la Arad. Echipa lui Hagi a învins-o pe UTA cu golul lui Mazilu din minutul 60.
24.02.2023 | 22:28
UTA  Farul Constanta 01 in etapa 27 din SuperLiga Victorie chinuita pentru echipa lui Hagi care ramane lider si dupa aceasta runda Video
UTA - Farul Constanța 0-1, în etapa 27 din SuperLiga. Victorie chinuită pentru echipa lui Hagi, care rămâne lider și după această rundă. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
24-02-2023
18:30

UTA - Farul 0-1 (A. Mazilu 60)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Final de meci – Farul câștigă, deși a practicat un joc modest. Echipa lui Gică Hagi a obținut cele trei puncte grație inspirației puștiului Adrian Mazilu. Ca urmare a acestei victorii, constănțenii vor fi lideri și după etapa 27, cu 58 de puncte. În schimb, UTA e pe 15, cu 24 de puncte.

Min 90+3 – Ocazie mare de egalare pentru UTA! Benga șutează puternică din afara careului, dar mingea este respinsă în corner.

Min. 60 – GOOOL Farul!!! Oaspeții deschid scorul în ciuda cursului jocului! Adrian Mazilu are o cursă formidabilă finalizată cu gol.

Min. 54 – Farul cere penalty, dar Szabolcs Kovacs nu dictează nimic nici după analiza VAR. Totuși, reluările TV au arătat un posibil atac neregulamentar a lui Anton la Alibec.

Min. 45+1 – Plouă cu ocazii la poarta lui Aioani! Artean respinge greșit, dar Chindriș nu reușește să bage mingea în poartă cu capul din doar câțiva metri.

Min. 24 – O nouă șansă de gol pentru gazde! Paul Anton centrează din lovitură liberă, balonul este respins până la Ubbink, care șutează de la marginea careului, dar mungea se duce afară.

Min. 21 – Alibec îi pasează în lateral lui Borza, dar șutul acestuia trece departe de poarta lui Balauru.

Min. 5 – Mingea ricoșează cu noroc la Roger, care trimite în blocajul lui Aioani.

Min. 1 – A început meciul de la Arad!

24-02-2023
17:20

Echipele de start din UTA - Farul

Au fost anunțate echipele de start pentru partida UTA Arad – Farul Constanța, care va începe la ora 20:30:

  • UTA: D. Balauru – R. Benzar, Chindriș, Benga, Abeid – P. Anton, Batha, Ubbink – Roger, Miloseic, R. Pop; Rezerve: Kucher – Vukcevic, Barbosa, Erico da Silva, Cascini, Otele, Postolachi, Pașcalău, Hoxallari; Antrenor: Laszlo Balint 
  • Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Borza – Artean, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, E. Sali; Rezerve: Buzbuchi – Baravykas, Ad. Mazilu, Grobry, V. Morar, Mateus Santos, Casap, Boli, Kiki; Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul UTA – Farul Constanța are loc vineri, 24 februarie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei 27 din SuperLiga. Este o confruntare la prima vedere între echipe de niveluri diferite, gazdele reușind acum două etape prima lor victorie din septembrie până acum iar oaspeții fiind liderul din SuperLiga. Între ele este o distanță de 31 de puncte! Însă acest lucru nu înseamnă că arădenii sunt victime sigure sau că Farul are deja asigurate punctele.

Unde se joacă meciul UTA – Farul Constanța

Confruntarea UTA – Farul Constanța se desfășoară  vineri, 24 februarie, de la ora 20:30, pe stadionul Francisc von Neumann din Arad în etapa 27 din SuperLiga. Sosirea liderului în orașul de pe Mureș, precum și faptul că echipa pregătită de Laszlo Balint a obținut patru puncte din ultimele două jocuri pot fi factorii unei afluențe de spectatori la acest meci.

ADVERTISEMENT

Fanii UTA-ei promit să revină alături de echipă în număr cât mai mare la aceste ultimel meciuri acasă din sezonul regulat de SuperLiga, cu Farul și cu Sepsi Sf. Gheorghe, care vor avea loc înainte ca sâ aibă loc despârțirea campionatului în play-off și play-out, în ultimul urmând a evolua UTA.

Cine transmite la TV partida UTA – Farul Constanța

Partida UTA – Farul Constanța se joacă vineri, 24 februarie, de la ora 20:30, pe stadionul Francisc von Neumann din Arad, în cadrul etapei 27 din SuperLiga și va fi transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona alegând site-ul FANATIK.RO, în frormat LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nici Aradul nu scapă de fenomenul schimbării în rău a vremii, dispărând cerul senin și temperaturile care au ajuns și până la 18 grade și în loc se va așeza un cer plumburiu, generator de ploaie în mai multe rânduri pe parcursul zilei, rău pentru gazonul foarte prost al stadionului. Va arbitra acest meci Szabolcs Kovacs din Carei, fratele nr.1 în arbitrajul românesc, Istvan Kovacs.

Ce jucători absentează din întâlnirea UTA – Farul Constanța

Rar se întâmplă așa ceva ca la meciul de la Arad, în sensul în care nici unul dintre antrenorii celor două formații, Laszlo Balint respectiv Gică Hagi, să nu aibă probleme de efectiv. Amândoi își pot alcâtui cel mai bun unsprezece așa cum vor, fără a fi înpiedicați de indisponibilitatea vreunui jucător.

ADVERTISEMENT

UTA vine după o scurtă serie pozitivă, prima după foarte multe luni, victorie acasă cu FC Botoșani și egal la Sibiu, cu FC Hermannstadt. Farul a făcut doar egal la o concurentă a arădenilor la salvarea de la retrogradare, FC Argeș, apoi a învins fără probleme acasă pe Petrolul, cu 2-0. La Arad vor juca aceiași trei atacanți din partida cu Petrolul: Mazilu-Alibec-Munteanu.

Cote la pariuri la jocul UTA – Farul Constanța

Deși există o clară diferență de puncte între cele două echipe în favoarea Farului casele de pariuri văd acest meci a fi mult mai echilibrat decât ar sugera-o pozițiile din clasament. Dobrogenii sunt firesc favoriți, dar nu cum mult, cotă 2,40 față de 3,00 cât au primit oamenii lui Laszlo Balint. Șansă dublă X2 are cotă 1,40 iar șansă dublă 1X are cotă 1,65. Gol marcat Farul valorează 1,35, gol înscris de UTA are cotă 1,45.

ADVERTISEMENT

Sub actuala denumire a echipei de la malul Mării Negre, în care se regăsesc vechea Farul și fostul Viitorul al lui Gică Hagi, cele două echipe s-au întâlnit doar de trei ori și niciodată arădenii nu numai că nu au reușit să câștige, dar nici nu au marcat vreodată. A fost 2-0 la Ovidiu în acest sezon pentru gazde și de două ori 0-0 în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT