Sport

UTA – FCSB 3-1, în etapa 29 din SuperLiga. “Roș-albaștrii” ratează șansa de a se apropia de liderul Farul. Cum arată clasamentul. Video

UTA Arad a învins-o pe FCSB pe teren propriu, scor 3-1 în etapa 29 din SuperLigă. Roș-albaștrii au ratat șansa să se apropie de Farul în fruntea clasamentului.
05.03.2023 | 22:51
UTA  FCSB 31 in etapa 29 din SuperLiga Rosalbastrii rateaza sansa de a se apropia de liderul Farul Cum arata clasamentul Video
UTA Arad a învins-o pe FCSB în etapa 29 din SuperLigă. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
05-03-2023
17:54

UTA - FCSB 3-1 (Tamm 14 aut, Postolachi 64, Ubbink 78 / Coman 18)

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

FINAL DE MECI. UTA Arad a produs surpriza pe stadionul Francisc Neuman și a învins-o pe FCSB, scor 3-1 în etapa 29 din SuperLigă. Echipa lui Laszlo Balint a urcat o poziție în clasament până pe locul 14, în timp ce FCSB a ratat șansa de a se apropia de liderul Farul și de CFR Cluj. Iată cum arată clasamentul: 

superliga

Min. 89: Octavian Popescu a șutat de la distanță, însă execuția „perlei” de la FCSB trece pe lângă poartă. 

Min. 78: GOOOL UTA Arad! Ubbink este găsit de Rareș Pop în fața porții și înscrie fără probleme. 

Min. 65: Roș-albaștrii răspund rapid prin Adrian Șut, însă execuție mijlocașului este reținută de Kucher. 

Min. 64: GOOOL UTA! Virgiliu Postolachi îl învinge pe Ștefan Târnovanu și devine cel mai bun marcator al arădenilor. 

Min. 62: Rareș Pop șutează, iar mingea trece periculos prin fața porții după o deviere a lui Deian Sorescu. Andrei Chivulete nu arată lovitură de la colț. 

Min: 45+2: Miculescu a fost aproape să înscrie în poarta fostei echipe, însă Kucher a respins spectaculos. 

Min. 41: Milosevic șutează periculos, iar Târnovanu prinde cu ceva emoții. 

Min. 26: Darius Olaru este lansat foarte bine și centrează inteligent în fața porții, însă Roger scoate în ultima clipă din fața lui Miculescu. 

Min. 18: GOOOL FCSB! 1-1. Florinel Coman egalează repede cu un șut perfect din interiorul careului.

Min. 14: GOOOL UTA! 1-0. Tamm intervine greșit la centrarea lui Otele și își trimite mingea în propria poartă!

Min. 1: A început partida.

UTA: Kucher – Batha, Erico, Benga, Abeid – Ubbink, Cascini, Roger – R. Pop, Milosevic, Otele. Rezerve: Balauru – P. Aton, Stahl, Cibi, Dobrescu, Postolachi, Hortencio Barbosa, Pașcalău, Keșeru. Antrenor: Laszlo Balint.

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Miculescu, Fl. Coman, Oct. Popescu. Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, I. Cristea, Ov. Popescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea. Antrenor: Mihai Pintilii.

Meciul UTA – FCSB are loc duminică, 5 martie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei 29 din SuperLiga. Gazdele sunt într-o situaţie dramatică, pe penultimul loc, cu doar 24 de puncte şi ce e mai grav este că echipele din faţa lor au făcut puncte foarte importante. FCSB are mare nevoie de victorie pentru a se lupta la titlu cu Farul şi CFR Cluj.

Unde se joacă meciul UTA – FCSB

Întâlnirea UTA – FCSB se dispută duminică, 5 martie, de la ora 21:00, pe stadionul Francisc von Neumann din Arad, în etapa 29 din SuperLiga. La meciurile de acasă UTA a beneficiat mereu de aportul a mii de suporteri, atmosfera fiind de-a dreptul superbă, dar acum fanii alb-roşiilor sunt foarte supăraţi pe echipă pentru situaţia în care se află.

ADVERTISEMENT

Totuşi, ţinând cont că este un meci de mare tradiţie din fotbalul românesc suporterii arădeni au promis să fie prezenţi din nou în număr mare, lor urmând a li se adăuga şi în jur de o sută de suporteri bucureşteni precum şi alţii din rândul fanilor FCSB din judeţul Arad şi din judeţele limitrofe.

Cine transmite la TV partida UTA – FCSB

Partida UTA – FCSB se joacă duminică, 5 martie, de la ora 21:00 pe stadionul Francisc von Neumann din Arad, în etapa 29 din SuperLiga şi va fi transmisă la televizor pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Arad va fi o duminică nu foarte caldă, maxima nedepăşind la amiază 8 grade. Cerul va fi variabil, soarele făcându-şi loc pe cer abia spre orele prânzului, dar fanii pot sta liniştiţi pentru că şansele de ploaie sunt doar de maxim 5 la sută. Arbitrul acestei partide va fi bucureşteanul Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din confruntarea UTA – FCSB

La omul sărac nici boii nu trag spune un  vechi proverb şi Laszlo Balint poate verifica pe propria piele veridicitatea sa. UTA e în situaţie foarte grea, are numai 24 de puncte, e penultima, deci retrogradată, iar la partida cu FCSB are nu mai puţin de patru jucători out, toţi fundaşi: Chindriş, Hoxhallari şi Vukcevic suspendaţi şi Benzar accidentat. Va debuta în poartă ucraineanul Danilo Kuchar.

ADVERTISEMENT

FCSB are şi ea o mare problemă de lot, e adevărat că una importantă, pentru că absentul este golgeterul echipei, italianul Andrea Compagno, suspendat, convocat în premieră de Roberto Mancini la echipa naţională. În locul va fi folosit tocmai ultimul jucător de valoare dat de UTA şi transferat la FCSB, David Miculescu.

Cote la pariuri la jocul UTA – FCSB

Este absolut normal ca bookmakerii să acorde statutul de echipă favorită bucureştenilor, dar o fac la o cotă foarte mare, de 2,20. Un succes al arădenilor înseamnă cota de 4,40. Şansă dublă X2 are cotă de 1,30 iar şansă dublă 1X cotă 1,80. Gol marcat de FCSB are cotă mică, 1,25 iar gol marcat de UTA cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT

La Arad s-au disputat doar două partide de la revenirea echipei de Mureş în SuperLiga, un egal şi o victorie la limită pentru bucureşteni. În perioada 2002 – 2007 au avut loc mai multe meciuri, în 2002 consemnând ultima victorie a UTA-ei acasă cu FCSB, pe atunci Steaua. În rest două victorii ale oaspeţilor şi două egaluri.

 

ADVERTISEMENT