Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

UTA ia măsuri drastice împotriva fanilor pentru ca terenul să nu mai fie suspendat! „Ultrașii creează probleme”

UTA Arad ia măsuri drastice împotriva ultraşilor care au făcut haos la meciul din deplasare cu Dinamo. Arădenii joacă fără fani până la finalul sezonului.
05.04.2024 | 15:05
UTA ia masuri drastice impotriva fanilor pentru ca terenul sa nu mai fie suspendat Ultrasii creeaza probleme
UTA ia măsuri drastice împotriva fanilor pentru ca terenul să nu mai fie suspendat! „Ultrașii creează probleme”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo şi UTA Arad au fost sancţionate cu disputarea a patru meciuri fără spectatori pe teren propriu după incidentele de la meciul direct din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-0.

UTA ia măsuri drastice împotriva fanilor pentru ca terenul să nu mai fie suspendat!

Alexandru Meszar, conducătorul arădenilor, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că ultraşii care provoacă astfel de incidente vor fi pedepsiţi aspru şi clubul încearcă să elimine aceste probleme, mai ales că tot clubul are de suferit:

ADVERTISEMENT

“Sunt mai mulţi vinovaţi, începând de la organizare. Nu aplaudăm gestul suporterilor din Arad care i-au invitat pe fraţii lor de la CSA Steaua.

Dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat, totul era normal. Când mergi să susţii echipa, n-ai nevoie de întăriri. În alte scopuri, poate ai nevoie de întăriri. 

ADVERTISEMENT

“Noi vorbim doar de 20-30 de ultraşi. Ei creează probleme”

Din moment ce mergi să susţii echipa, nu ar fi trebuit să meargă şi fraţii lor, cum formulează ei, de la CSA Steaua. Vom lua măsuri cu siguranţă. Nu vreau să spunem de toţi suporterii. 

Pentru că sunt foarte mulţi abonaţi şi noi vorbim doar de 20-30 de ultraşi. Ei creează probleme. Şi în timpul comportamentului au avut comportament neadecvat faţă de jucători şi antrenor.

ADVERTISEMENT

Încercăm, pe cât permite legea, să eliminăm aceste acte anti-sociale. Parcă nouă ni se întâmplă toate. Am jucat şase meciuri de campionat pe alte terenuri. 

“Acest sezon a fost foarte greu. Şi din punct de vedere financiar”

Noi avem un atu, publicul de acasă. Şi nu este uşor. Acest sezon a fost foarte greu. Şi din punct de vedere financiar. Nu este uşor să fii plecat de acasă luni de zile, cu hoteluri, cantonamente, etc. 

ADVERTISEMENT

Sau să joci acasă, cu încasări. Asta am simţit-o cu toţii. Licenţă de Europa nu avem, având în vedere că obiectivul este formarea unei echipe. Nu ne-am considerat competenţi pentru Europa”, a spus Alexandru Meszar la FANATIK SUPERLIGA.

UTA ia măsuri drastice împotriva fanilor pentru ca terenul să nu mai fie suspendat! „Ultrașii creează probleme”

ADVERTISEMENT
Tags: