Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„V-a fost teamă că este ultimul meci la Rapid?” Bergodi a răspuns sincer

Presiunea a fost la cote maxime în Giulești înaintea meciului cu Farul. După 3 partide fără victorie, Bergodi era obligat să câștige pentru a calma atmosfera din jurul echipei. Italianul a povestit cum a trăit momentul dificil.
21.08.2023 | 17:15
Va fost teama ca este ultimul meci la Rapid Bergodi a raspuns sincer
Bergodi a vorbit despre posibila demitere. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

La meciul cu Petrolul, pierdut cu scorul de 2-0, fanii giuleșteni au început să îi strige demisia lui Bergodi. După un start slab de sezon, nervii din jurul echipei erau întinși la maxim și mai multe nume erau vehiculate ca înlocuitori pentru italian. Victoria cu Farul a venit la fix pentru Bergodi, care poate pregăti următoarea etapă în liniște.

Bergodi a rezistat presiunii din Giulești

“Nu mi-a fost teamă, deși nu se știe. Era un meci în România. Presiune există, dar nu am simțit asta din partea conducerii. Că mă dădeau afară, se poate întâmpla. Știți cum e, cu suporterii. S-a scris mult despre mine, s-a scris mult despre jucători, toate aceste lucruri ne-au ambiționat.

ADVERTISEMENT

Mai mult pe jucători, pentru că ei sunt principalii actori și ei ies pe teren. Eu nu mai pot să joc. Asta ne-a motivat foarte tare. Mulți jucători au fost motivați, s-au ambiționat. Acum nu știu dacă eu sau dacă cineva de la Rapid deranjează. Suntem o echipă bună, am zis mereu că suntem o echipă bună. 

Avem un lot bun, după greșesc o să vedem. Timpul va spune adevărul. Dar ce am auzit spunându-se despre Rapid, lucruri incredibil de rele, parcă am deranjat pe cineva. Și jucătorii s-au ambiționat la întâlnirea cu suporterii. A fost ceva pozitiv mental pentru jucători”, a declarat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Start slab de sezon pentru italian

Victoria Rapidului în fața celor de la Farul reprezintă primul succes important al acestui sezon. În afară de trupa lui Hagi, singura victimă a giuleștenilor a fost U Cluj, formație fără pretenții la play-off. În partida de la Cluj, Rapid a reușit să plece cu cele 3 puncte după 3 goluri marcate și 0 primite.

A urmat apoi o serie neagră pentru Bergodi. Botoșani s-a dovedit a fi o nucă tare, iar italianul nu a reușit decât un punct contra echipei moldovene. S-a terminat 2-2, în dezamăgirea suporterilor care nu au fost mulțumiți de joc.  Egalul a fost adus cu doar 10 minute înainte de fluierul de final de către Dugandzic.

ADVERTISEMENT

După Botoșani, lucrurile au luat-o doar în jos. Rapid a fost învinsă suprinzător în deplasarea de la Voluntari. Gazdele au câștigat cu 2-1, iar giuleștiul a luat foc. O eroare a lui Moldovan și un autogol al lui Braun au adus prima înfrângere a sezonului. Pentru Rapid a înscris același Dugandzic.

Seria negativă a continuat pentru Rapid. Au pierdut al 2-lea meci consecutiv, pe teren propriu, în compania celor de la Petrolul. Oaspeții au plecat acasă cu cele 3 puncte după două autogoluri. Chiar și așa, Bergodi a reușit să facă față presiunii, iar victoria cu Farul a dus echipa înapoi pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în EXCLUSIVITATE numai pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi revăzută. în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Bergodi rezista presiunii

ADVERTISEMENT