Sport

Va băga Gigi Becali 30 de milioane în echipă dacă ia titlul? Dragomir a vorbit cu patronul FCSB

Dumitru Dragomir știe câți bani va băga Gigi Becali la FCSB dacă ia titlul în acest sezon. Urmează transferuri importante pentru Europa?
03.02.2024 | 00:49
Va baga Gigi Becali 30 de milioane in echipa daca ia titlul Dragomir a vorbit cu patronul FCSB
Dumitru Dragomir știe ce investiții va face Gigi Becali la FCSB dacă ia titlul. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a lăudat strategia lui Gigi Becali, însă nu crede că patronul FCSB va băga adânc mâna în buzunar dacă va reuși să cucerească titlul după 9 ani. Dezvăluiri la „Max Profețiile lui Mitică”.

Dumitru Dragomir nu crede că Gigi Becali sparge banca la FCSB dacă ia titlul: „Poți să spui că e prost?”

Horia Ivanovici se teme că FCSB va omorî campionatul: „Ce facem cu Gigi? Că ne bagă în faliment cu emisiunile, ne trimite la pensie. Cum îl oprim? Să se mai echilibreze treaba. Ne bagă prematur la pensionare. Cu toată presiunea și toate nebunelile lui, Gigi pare mai deștept decât toți ceilalți? Că toată lumea râdea de el”. 

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îl laudă pe patronul FCSB și subliniază: „Cu Gigi nu e de glumit. Deșteptăciunea e una, educația e alta și istețimea e alta. Ai înțeles? Eh, el e un tip mai puțin educat, dar isteț până la Dumnezeu. Păi dacă a făcut averea asta poți să spui că e prost? 

Horia Ivanovici i-a lansat o întrebare „Oracolului” FANATIK: „Dacă ia titlul, în doi ani bagă ca nebunul 30-40 de milioane de euro să meargă în Champions League? Sau crezi că mai vinde?”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e însă 100% convins: „Nu, niciodată. Nu mai riscă Gigi. Dacă ia bani de undeva, da. Dar dacă nu, nu”. În privința vânzării FCSB, lucrurile sunt la fel de clare: „A vândut vreodată? Asta e viața lui, mă. Circulă sângele așa prin el.

Asta e viața lui. Îi iei fotbalul, s-a curățat. Ia-i fotbalul, bisericile și oile și gata. L-ai trimis la Bellu sau unde și-a făcut el acolo la biserică”, a mai spus apropiatul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir știe ce face Gigi Becali cu banii: „Bagă toți banii acolo și nu se va opri”

Dumitru Dragomir a dezvăluit la „Max Profețiile lui Mitică” că Gigi Becali are acum alte priorități în materie de investiții. Patronul FCSB construiește o nouă biserică în Pipera: „Mai bogat de atât ce… Nu va deveni mai bogat pentru că bagă banii în biserici și nu se va opri. A pus și turla de aur la biserică, a cincea sau a patra, una din cele mari. E foarte frumos. Mai bogat de atât unde să se ducă? Ce să facă el cu banii?

Am văzut că și-a pus 3 pălării din aur la biserică, cupolele alea. Așa vorbește lumea că e aur curat, dar cred că e tablă spoită cu aur. Văd acum că lucrează la cupola cea mare. Și pe asta tot cu aur o face.

ADVERTISEMENT

O cupolă costă vreo 200.000 de euro. Are 4 mici, vreo 800.000, și aia mare care costă peste jumătate de milion. Dacă sunt din foiță de aur totalul e mai mult de 2 milioane de euro. N-ai văzut că n-a făcut nimic și a câștigat 18 milioane. Nici nu a mișcat un pix”.

Cati BANI VA BAGA Gigi Becali daca FCSB ia titlul

ADVERTISEMENT