Life

Vă mai amintiți de ”Mitică” din Vacanța Mare? Ce face în prezent actorul Emilian Rădinoiu, care are 62 de ani

Vă mai amintiți de ”Mitică” din Vacanța Mare? Actorul care l-a interpretat, Emilian Rădinoiu, are acum 62 de ani și duce o altă viață.
12.12.2022 | 17:28
Va mai amintiti de Mitica din Vacanta Mare Ce face in prezent actorul Emilian Radinoiu care are 62 de ani
Cu ce se ocupă acum Emilian Rădinou, actorul care l-a interpretat pe ”Mitică” în Vacanța Mare. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu mulți ani, personajul ”Mitică” din seria Vacanța Mare făcea furori pe micile ecrane ale românilor. Între timp, Emilian Rădinoiu, actorul care l-a interpretat, s-a retras din lumina reflectoarelor și are în prezent vârsta de 62 de ani.

Ce mai face ”Mitică” din Vacanța Mare? Actorul care l-a interpretat, Emilian Rădinoiu, are acum 62 de ani și duce o altă viață

Emilian Rădinoiu duce o viață liniștită în Craiova, acolo unde locuiește cu familia sa. Este tatăl unui băiat pe nume Mihail Rădinoiu, care la rândul său are un copil, potrivit cancan.ro

ADVERTISEMENT

Astfel, Emilian Rădinoiu este și bunic, nu doar părinte la cei 62 de ani. Mai exact, petrece timp frumos alături de nepoțica sa.

”Deocamdată mă ocup aproape exclusiv de nepoţica mea urmând ca după începerea grădiniţei să mă uit peste proiectele lăsate baltă şi vă voi ţine la curent cu ce voi face în continuare”, spunea actorul într-un interviu mai vechi.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a dispărut din lumina reflectoarelor, actorul a mai avut ocazia să urce pe scenă, la spectacole de stand-up comedy.

”Mitică” din Vacanța Mare a susținut numere de umor în zone ca: Brașov, Reșița și București. Din când, în când, oamenii îl mai opresc pe stradă să-i ceară câte un autograf.

ADVERTISEMENT

”Vacanța Mare” a fost un serial de comedie care a făcut furori la începutul anilor 2000 în România. În afară de personajul ”Mitică” al lui Emilian Rădinoiu, au mai stârnit amuzamentul și personajele: Leana, Costel, Lila sau Axinte.

Ce mai face Mugur Mihăescu, actorul care a interpretat-o pe Leana în ”Vacanța Mare”

Toți actorii din peliculă s-au retras într-un con de umbră, cu excepția lui Mugur Mihăescu, care a jucat-o pe ”Leana”. Acesta mai apare rareori în diferite interviuri. În 2021, de exemplu, a oferit un interviu în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a mărturisit că a făcut zeci de milioane de euro din ”Vacanța Mare”.

ADVERTISEMENT

”Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam. Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are.

Urmați-vă, frate, visul! Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile! Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că, la un moment dat, trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada Vacanța Mare au generat zeci de milioane de euro.

N-aveam de ce să nu facem bani. E adevărat că e o rușine să fii sărac într-o țară bogată. De ce să fii sărac? Poate dacă nu vrei și nu muncești. Dacă poți pe urmă să întorci în societate ce ai produs, să te implici, foarte bine”, a spus Mugur Mihăescu la Kanal D.

ADVERTISEMENT