Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Va rezista Dorin Rotariu la presiunea lui Gigi Becali la FCSB? „Familie de fotbaliști”

Dorin Rotariu a început o nouă aventură la FCSB. Adus de Becali pentru a întări flancul drept, Rotariu trebuie să treacă peste presiunea conducerii și să producă rezultate încă de la prima apariție.
19.10.2023 | 00:12
Va rezista Dorin Rotariu la presiunea lui Gigi Becali la FCSB Familie de fotbalisti
Rotariu va face fata presiunii de la FCSB. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit unul din cele mai importante transferuri ale sezonului prin aducerea lui Dorin Rotariu la echipă. Rotariu se întoarce cu un CV bogat în Superligă. Club Brugge, Mouscron și AZ Alkmaar sunt trei formații pentru care a evoluat noul transfer al lui Gigi Becali.

Dorin Rotariu, pus sub presiune la FCSB

Despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI noul analist Florentin Petre, care i-a fost antrenor pe vremea când evolua la Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Deci transfer tare pentru FCSB și pentru Gigi Becali. Transfer tare. Adică poate să facă diferența. Dar, apropo, spuneai că e un băiat de bun simț, chiar timid, tu spuneai. Va rezista la presiune?”, a întrebat Horia Ivanovici.

“Eu zic că Rotariu este peste ce are acolo, fără nicio problemă. Eu cred că este pregătit să reziste la presiune, au trecut anii peste el. Cu siguranță s-a maturizat altfel. Probabil că acesta este și felul lui”, a spus Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

FCSB nu se oprește aici. Formația pregătită de Charalambous are în plan să aducă un brazilian de profil ofensiv. În acest sezon, echipa condusă de Gigi Becali se prezintă cu cel mai complet lot din campionat. Toate posturile au dubluri, iar echipa ocupă primul loc în clasament.

Gigi Becali îl vrea pe Dorin Rotariu titular la FCSB încă din primul meci

Se va adapta și va lucra fără nicio problemă sub presiune pentru că se trage dintr-o familie de fotbaliști, știe ce are de făcut. A stat în vestiare puternice cu jucători și caractere puternice.

ADVERTISEMENT

Nu cred că ar fi o problemă din punctul acesta de vedere. Cu Gigi Becali o să se descurce, nu-mi fac niciun fel de problemă”, a declarat fostul jucător al lui Dinamo, Florentin Petre, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Rotariu a fost adus la FCSB din postura de jucător liber de contract. Rotariu a plecat din România în anul 2017, atunci când a părăsit-o pe Dinamo pentru a se transfera în Belgia. Rotariu revine astfel în fotbalul românesc după o pauză de 6 ani.

ADVERTISEMENT

FCSB are de unde alege pentru poziția de aripă dreaptă. Pe lângă Dorin Rotariu, David Miculescu și Alexandru Băluță pot juca fără probleme pe acest post. Concurența la FCSB este acerbă și în partea stângă. Acolo, Florinel Coman și Octavian Popescu se luptă pentru poziția de titular.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea este în direct și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rotariu poate face fata presiunii

ADVERTISEMENT