Life

Vacanță de coșmar în Egipt pentru o familie de români. Ce au putut găsi în camera de hotel: „Șopârle pe pereți”

Vacanță de coșmar în Egipt pentru o familie de români. Ce au putut aceștia să găsească în camera de hotel după ce au ajuns acolo.
10.08.2023 | 18:45
Vacanta de cosmar in Egipt pentru o familie de romani Ce au putut gasi in camera de hotel Soparle pe pereti
Vacanță de coșmar în Egipt pentru o familie de români. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Vacanță de coșmar în Egipt pentru o familie de români. Ce au putut aceștia să găsească în camera de hotel pe care au rezervat-o.

Vacanță de coșmar în Egipt pentru o familie de români

Experiența a fost una așa rea că familia de români spune că nici nu vrea să mai audă de Egipt. Prima experiență acolo a fost și suficientă pentru ei.

ADVERTISEMENT

Familia de români a povestit pe rețelele de socializare că au ales un hotel de cinci stele pentru vacanța lor. Doar că stelele din aplicațiile de cazări nu erau transpuse și în viața reală.

Astfel, turiștii români au fost „întâmpinați” de niște șopârle pe pereții camerei. Aerul condiționat nu funcționa

ADVERTISEMENT

„Am tot citit multe lucruri frumoase despre Egipt și ne-am hotărât să venim și noi. Azi noapte la 2 jumate am ajus la hotel Movenpick Soma Bay – hotel de 5 *.

Va las mai jos câteva poze. Șopârle pe pereți, care intra în camerele de la parter, AC NEFUNCȚIONAL. Noaptea la 3 au venit cu scara să-l repare, apă wc nefuncțional, mizerie și n-am cuvinte… o vacanță ratată. Prima și ultima dată în Egipt!”, a scris unul dintre românii pățiți pe Vacanțe în Egipt.

ADVERTISEMENT

Ce au spus oamenii după ce au văzut imaginile

Desigur, bărbatul a atașat și mai multe poze din camera de hotel pentru a demonstra cele spuse. Șopârlele se aflau pe peretele exterior al camerei, dar puteau oricând să intre peste ei.

așa arăta camera
așa arăta camera Foto Facebook

Fiica românilor de patru ani a fost cea care s-a speriat cel mai tare de animale, iar părinții ei spun că nu este normal să plătească pentru o cameră de hotel cu șopârle.

ADVERTISEMENT

Doar că unii oameni au spus că ele sunt normale și că sunt chiar folositoare pentru că se hrănesc cu insecte enervante cum ar fi muștele sau țânțarii.

Alții au spus că prețul plătit este unul mic și de aceea românii nu trebuiau să se aștepte la cele mai bune condiții. Pentru doi adulți și un copil de patru ani, sejurul a costat 1450 cu tot cu zborul din Capitală.

ADVERTISEMENT
Tags: