Life

Vacanță de coșmar pentru o fostă concurentă de la Bravo, ai stil: „Ne țin sechestrați în hotel”

Vacanță de coșmar pentru o fostă concurentă de la Bravo, ai stil! Aceasta a recunoscut că a trecut prin cele mai neplăcute clipe din viața ei în aceste zile.
21.06.2022 | 13:48
Vacanta de cosmar pentru o fosta concurenta de la Bravo ai stil Ne tin sechestrati in hotel
Vacanță de coșmar pentru o fostă concurentă de la Bravo, ai stil. Foto: colaj Fanatik / Kanal D
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă de la emisiunea Bravo, ai stil! a trecut prin clipe de groază. Aflată în vacanță, aceasta a trecut prin cele mai grele momente din viața ei.

Clipe traumatizante pentru o fostă concurentă de la Bravo, ai stil, în vacanță

Bianca Alexandra de la Bravo, ai stil! a povestit pe rețelele de socializare prin ce experiență traumatizantă a trecut.

ADVERTISEMENT

Aceasta se află în vacanță în Bodrum, dar hotelul care i s-a părut drăguț la început a devenit coșmarul ei.

Totul a început din cauza unei podelelor  de la acest hotel. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a mărturisit că a alunecat pe o pungă lăsată la întâmplare de femeia care se ocupă de curățenie și a ajuns să își rupă nasul.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ajuns la spital, unde s-a operat pentru ca nasul ei să fie din nou ca înainte. Au urmat apoi pentru fosta concurentă de la emisiunea televizată clipe de groază, deoarece a fost nevoită să meargă de mai multe ori la spital pentru că sângerarea tot nu se oprea.

Așa arată Bianca Alexandra după accident
Așa arată Bianca Alexandra după accident. Foto Colaj Fanatik / Instagram

„Una dintre cele mai mari probleme este că toate podelele sunt foarte alunecoase. Ieri am alunecat pe podea și am dat cu fața.

ADVERTISEMENT

Femeia de la curățenie a lăsat o pungă cu prosoape curate, eram încălțată în sandale și am alunecat pe pungă.

Ieri am fost în spital, mi-au făcut o operație, pentru că mi-am dislocat nasul. Acum trebuie să merg, iar, la spital, pentru că încă sângerez. Am sunat la poliție”, a povestit Bianca pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Bianca Alexandra a sunat la poliție. Ce s-a întâmplat apoi

Adevăratele probleme au început pentru concurentă după ce a sunat la poliție și a reclamat faptul că hotelul este periculos pentru clienți.

De atunci, vedeta spune că angajații hotelului i-au sechestrat și nu îi lasă să iasă din cameră, deoarece au provocat probleme hotelului.

„Ne țin sechestrați în hotel, pentru că am sunat la poliție, s-a făcut un raport. Ni s-a spus că nu ne lasă să plecăm, pentru că am cauzat probleme hotelului. Suntem blocați aici”, a spus aceasta.

Mai mult, Bianca Alexandra vrea să găsească un avocat pentru a o ajuta în Turcia, pentru că vrea să urmeze calea legală împotriva hotelului respectiv.

ADVERTISEMENT