Sport

Vacanță de lux pentru Pep Guardiola. Tehnicianul lui Manchester City își încarcă bateriile în Barbados

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a ales plajele exotice din Barbados pentru această vacanță de vară, și s-a relaxat alături de familie înaintea unui sezo n 2022-2023 care se anunță extrem de intens.
24.06.2022 | 23:34
Vacanta de lux pentru Pep Guardiola Tehnicianul lui Manchester City isi incarca bateriile in Barbados
Pep Guardiola a profitat de vacanța în Barbados pentru a petrece timp prețios alături de soția sa Cristina Serra. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Pentru Pep Guardiola, stagiunea 2022-23 se anunță una extrem de solicitantă. Mondialul din Qatar, programat în timpul sezonului, va reprezenta un obstacol în plus pentru Manchester City.

”Cură de mare” sub soarele Barbadosului pentru Guardiola

Formație care va încerca să-și apere titlul în Premier League și va forța din nou câștigarea Ligii Campionilor. Obiectivul major al grupării încă de la sosirea sa în Anglia, dar, pe care nu l-a bifat încă.

ADVERTISEMENT

7 august este data primului meci al lui Manchester City în noua stagiune din Premier League. Unul deloc ușor, elevii lui Pep Guardiola urmând să întâlnească pe West Ham United.

O formație care, să nu uităm, în stagiunea trecută, a eliminat-o din EFL Cup, încă în faza sferturilor de finală. A fost 0-0, iar londonezii s-au impus la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, West Ham i-a dat bătăi de cap lui Guardiola și-n campionat. Dacă în tur, City s-a impus cu 2-1, în retur, trupa lui Guardiola a fost condusă la pauză cu 2-0. A reușit în cele din urmă să egaleze, 2-2, iar Mahrez a ratat o lovitură de pedeapsă și șansa de a face 3-2. Iar team-ul din Manchester a trecut prin mari emoții în ultima etapă înainte de a-și aconta titlul.

Dincolo de startul dificil, Guardiola știe însă că are mult de lucru pentru a asambla noua formulă de echipă. Și pentru a-l integra pe Erling Haaland, noul om din avanposturi.

ADVERTISEMENT

Este motivul pentru care a optat pentru o vacanță rapidă, în exoticul Barbados. Bucurându-se de soare și ”cura de mare” alături de soția sa, Cristina Serra.

Pep Guardiola vacanta 2

De altfel, vacanțele reprezintă perioadele în care aceștia pot să petreacă mai mult timp împreună. Și aceasta pentru că, după ce l-a însoțit la Munchen, și-n primii ani petrecuți la Manchester, Cristina s-a reîntors în Barcelona în 2019. Pentru a se putea ocupa așa cum trebuie de afacerile sale.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la The Sun au remarcat faptul că escapada i-a prins bine lui Guardiola. Care s-a bucurat precum un copil de apa mării și a pozat, zâmbitor, în timp ce își etala bronzul, dar și fizicul tonifiat.

ADVERTISEMENT