Life

Vacanță ruinată pentru o familie de români. Ce au pățit în Turcia: “Cu siguranță nu mă voi întoarce”

Vacanță ruinată pentru o familie de români. Nu au apucat să se bucure prea mult de concediul petrecut la un resort din Turcia.
23.09.2023 | 18:01
Vacanta ruinata pentru o familie de romani Ce au patit in Turcia Cu siguranta nu ma voi intoarce
Ce a pățit o familie de români în Turcia. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O familie de români s-a ales cu o vacanță ruinată în Turcia. O turistă a povestit de ce incident au avut parte atât ea, cât și restul membrilor familiei sale.

O familie de români, vacanță ruinată în Turcia

O turistă a mers în vacanță în Turcia alături de familie, însă nu a fost așa cum s-ar fi așteptat. După patru ani în care ea și membrii familiei au mers în Grecia, anul acesta au făcut o schimbare și se așteptau ca totul să fie de vis.

ADVERTISEMENT

Femeia, soțul și copiii lor au fost cazați la un hotel din Belek. Nu au existat probleme privind curățenia sau personalul din locație. Cu toate acestea, însă, chiar dacă au fost condiții bune la hotel, vacanța nu a fost cea la care sperau.

Din păcate, fiica turistei s-a îmbolnăvit și a fost nevoită să o ducă la spital, acolo unde a cheltuit o sumă destul de mare pentru îngrijirile medicale, care va fi decontată în România. Femeia crede că apa a fost de vină și nu mâncarea, deoarece toți au mâncat diferit, dar tot nu s-au simțit bine.

ADVERTISEMENT

“Și ce a făcut să fie cel mai nereușit concediu e că ne-am îmbolnăvit cu toții pe rând… eu nu mi-am văzut fata atât de deshidratată niciodată (5 ani), a vomitat o noapte întreagă… nu mai stătea pe picioare deloc, am ajuns la spital cu ea… dacă nu aveam în cont 1.200 de euro nici nu se apropia de ea!

Atenție mare, asigurarea abia în România ne decontează costurile. A rămas peste noapte în spital, încă 500 euro! A trecut aproape o săptămână și încă nu s-a refăcut în totalitate. Probabil din apă am luat cu toții ceva, că mâncare am mâncat diferit”, a povestit femeia pe Facebook, pe grupul Forum Turcia.

ADVERTISEMENT

Turista nu mai vrea să meargă în Turcia

După această experiență, turista nu mai are de gând să revină în Turcia. Trei zile din concediu deja au fost pierdute după această întâmplare, iar cheltuielile au fost mari.

“Concluzia, păcat că am avut o așa experiență fiind și prima dată în Turcia, dar cu siguranță nu mă voi întoarce în nici un alt resort. Am înțeles că e o problemă comună în resorturi. De aceea, din păcate, eu spun Nu, Turcia!

ADVERTISEMENT

Îmi plac resorturile, îmi place limba lor, dar o asemenea experiență, trei zile din șapte au fost pierdute plus o grămadă de bani, medici, taxiuri etc”, a mai scris femeia.

După postarea femeii, internauții și-au spus și ei opiniile. Unii au îndemnat-o să nu-și facă o părere despre Turcia după o singură vacanță în această țară. În schimb, au sfătuit-o să-și aleagă mai bine hotelul data viitoare.

Un alt utilizator a spus că a mers de mai multe ori cu copiii în Turcia și nu au fost incidente. În plus, a încercat să nu înghită apa din piscină sau din mare.

Pe de altă parte, un alt utilizator a avut o experiență similară în Turcia. Cei doi copii cu care a mers în vacanță, de 5 și 6 ani, s-au îmbolnăvit și au făcut febră după ce au înghițit apă din piscină. Și alți români care au mers în Turcia au avut aceleași probleme.

ADVERTISEMENT