Sport

Vacanța s-a terminat! Jucătorii FCSB au făcut vizita medicală. Primele declarații: „Din păcate nu o să mai fie derby-ul cu Dinamo”. Video

Jucătorii FCSB au efectuat vizita medicală, iar Adrian Șut a vorbit despre sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1, meciurile din cupele europene și retrogradarea lui Dinamo.
14.06.2022 | 10:08
Vacanta sa terminat Jucatorii FCSB au facut vizita medicala Primele declaratii Din pacate nu o sa mai fie derbyul cu Dinamo Video
FCSB reia pregătirea pe 7 iunie. Sursă foto: Captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB au revenit din vacanțele exotice și s-au reunit pentru noul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, în care sunt condamnați să câștige titlul.

FCSB s-a reunit. Adrian Șut: „Suntem pozitivi că vom câștiga campionatul”

Jucătorii FCSB-ului au reluat pregătirea, iar Adrian Șut a făcut primele declarații despre viitorul sezon: „Ne-am relaxat puțin și am venit să ne pregătim. A fost o vacanță destul de scurtă, dar am venit aici la vizita medicală și apoi intrăm în cantonament”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul FCSB-ului și-a fixat obiectivele pentru sezonul viitor: campionatul și un parcurs cât mai lung în cupele europene: „Noi zicem că am reușit să ne reîncărcăm bateriile și suntem pozitivi că vom câștiga campionatul. Contează foarte mult cum începi, dar contează și cum termini. Din păcate anul trecut am fost foarte aproape și sperăm ca anul ăsta să fie al nostru.

Noi sperăm să ne calificăm în grupe. Sperăm să trecem de grupe și să ajungem cât mai departe în Conference League. Nu sunt în măsură să spun cine să vină sau să plece. Eu o să joc unde trebuie ca să ajut echipa”.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, Octavian Popescu, Darius Olaru, Risto Radunovic și Ștefan Târnovanu au lipsit de la reunire, fiind în lotul echipei naționale, iar jucătorii FCSB-ului îi vor susține din fața televizoarelor, de la baza din Berceni: „Ne bucurăm pentru colegi și pentru naționala României. Până la urmă suntem români și susținem naționala. Sperăm să câștige și cu Muntenegru. Cred că o să vedem meciul în cantonament”.

Adrian Șut regretă dispariția derby-urilor FCSB – Dinamo: „Nouă ne pare rău”

Adrian Șut e dezamăgit că în sezonul viitor FCSB nu va mai putea juca împotriva lui Dinamo: „Nouă ne pare rău, pentru că era un derby frumos, cu două galerii frumoase. Din păcate nu o să mai fie derby-ul cu Dinamo. Din câte am auzit o să rămână Mister și nu putem să discutăm despre asta”. 

ADVERTISEMENT

În privința perioadei de pregătire, Șut e convins că Thomas Neubert îi va stoarce până la ultima picătură de energie: „Perioada de pregătire e cea mai dificilă, dar trebuie să trecem și peste asta și să fim pregătiți. Tot timpul ne pregătește ceva și cred că o să fie o pregătire grea și trebuie să trecem peste”.

Ce jucători au fost prezenți la reunire. De ce a lipsit Dragoș Nedelecu

Alături de Adrian Șut, la vizita medicală au mai fost prezenți Andrei Dumiter, Ianis Stoica, Alexandru Musi, Răzvan Oaidă, Gabriel Simion, Valentin Crețu, Valentin Gheorghe, Sorin Șerban, Ivan Mamut, Denis Haruț, Malcom Edjouma, Ovidiu Popescu, Ovidiu Perianu, Andrei Cordea, Florinel Coman, Andrei Vlad și portarul Alexandru Maxim.

ADVERTISEMENT

Printre noutăți s-au numărat: portarul Răzvan Ducan (21 de ani), fundașul Denis Haruț (23 de ani), mijlocașii Mihai Lixandru (21 de ani) și Gabriel Simion (24). La vizită a fost prezent și Matei Tănasă (16 ani).

Dragoș Nedelcu, al cărui împrumut la Farul a expirat, a lipsit de la reunire fiind învoit de către club și se va alătura ulterior echipei.

FCSB, cantonament la baza de pregătire de la Berceni. Ce meciuri amicale vor disputa jucătorii lui Toni Petrea

În mod surprinzător, FCSB nu va pleca în străinătate pentru un cantonament așa cum era obișnuit și va rămâne la baza de pregătire de la Berceni. Echipa lui Toni Petrea are și patru meciuri amicale programate. Primul adversar este  FC Sfântul Gheorghe, una dintre reprezentantele Republicii Moldova în preliminariile Conference League. Meciul se va disputa pe 29 iunie.

A doua partidă se va disputa în deplasare cu Zimbru Chișinău pe 2 iulie, iar pe 6 iulie FCSB va juca la Berceni cu CS Mioveni. Ultimul test înainte de începerea campionatului este în compania celor de la Oțelul Galați, pe 9 iulie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT