Sport

Vacanța s-a terminat pentru jucătorii Universității Craiova. Unde au ales oltenii să meargă în cantonament

Universitatea Craiova a anunțat perioada în care se va efectua cantonamentul din această vară. "Juveții" se vor pregăti pentru sezonul viitor în Austria, la fel ca și în anii precedenți.
12.06.2022 | 17:27
Vacanta sa terminat pentru jucatorii Universitatii Craiova Unde au ales oltenii sa mearga in cantonament
Vacanța s-a terminat pentru jucătorii Universității Craiova. Când vor începe oltenii cantonamentul. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Vacanța se încheie pentru jucătorii Universității Craiova care nu au fost convocați la loturile naționale. Elevii lui Laurențiu Reghecampf se vor reuni luni în Bănie, iar în următoarele zile, oltenii vor începe stagiul de pregătire pentru sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1.

Universitatea Craiova a anunțat când va începe stadiul de pregătire din această vară. Unde își vor efectua oltenii cantonamentul

Jucătorii Universității Craiova încep pregătirea pentru ediția viitoare din Casa Pariurilor Liga 1. Lotul antrenat de Laurențiu Reghecampf se va reuni luni în Bănie, iar marți, 14 iunie, fotbaliștii „alb-albaștrilor” vor efectua vizita medicală.

ADVERTISEMENT

La fel ca și în ultimii ani, Universitatea Craiova va efectua cantonamentul de vară în Austria. Jucătorii formației din Bănie vor pleca în stagiul de pregătire în cursul zilei de miercuri, 15 iunie, iar pe data de 8 iulie, oltenii vor reveni în România.

„Gata vacanța! Alb-albaștrii se întorc la treabă de mâine și miercuri vor pleca într-un stagiu de pregătire în Austria.  La fel ca în ultimii ani, „leii” Științei vor fi cantonați la Wellness & Relax Hotel Milderer Hof ****, unde vor avea parte de cele mai bune condiții pentru pregătire. Vom reveni cu meciurile amicale pe care le vom disputa în cantonament”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova ar putea pleca în cantonament fără Laurențiu Reghecampf: „Sunt niște discuții între el și domnul Rotaru”

Formația din Bănie ar putea să înceapă cantonamentul din această vară fără Laurențiu Reghecampf. FANATIK a anunțat în exclusivitate că tehnicianul oltenilor a negociat termenii despărțirii de Universitatea cu Mihai Rotaru, în cursul zilei de joi.

Sorin Cârțu a confirmat FANATIK și a declarat că Laurențiu Reghecampf poartă discuții cu finanțatorul „alb-albaștrilor”. Președintele oltenilor a spus că trebuie să existe tensiuni între el și tehnicianul Universității Craiova, atâta timp cât motivele sunt bine întemeiate.

ADVERTISEMENT

„Ce-am declarat? Am spus că e antrenor sub contract și vedem cine se va prezenta luni. Nu e niciun suspans, sunt niște discuții între el și domnul Rotaru, nu le ascunde nimeni. El n-are de ce să se supere pe mine, n-are voie să se supere pe noi, pentru că, dacă sunt niște discuții între el și domnul Rotaru, sunt pe niște motive întemeiate”, a declarat Sorin Cârțu.

Laurențiu Reghecampf a declarat că poate pleca de la Universitatea Craiova, doar dacă clubul îi va achita clauza de reziliere în valoare de 300.000 de euro. În acest caz, tehnicianul oltenilor a spus că nu se va prezenta luni, la reunirea lotului.

ADVERTISEMENT

„Dacă domnul Cârțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Prosport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT