Sport

Văduva lui Kobe Bryant, chemată în instanță de propria mamă. Miza este averea fostului baschetbalist

18.12.2020 | 18:37
Vaduva lui Kobe Bryant chemata in instanta de propria mama Miza este averea fostului baschetbalist
ADVERTISEMENT

Moartea lui Kobe Bryant și a fiicei sale, Gianna, a șocat lumea la începutul lui 2020. Pe final de an, însă, cazul Bryant ia o nouă turnură. Văduva sa a fost dată în judecată de propria mamă pentru o parte din averea lăsată de fostul baschetbalist

După moartea lui Bryant, toată averea sa i-a rămas fostei soții, Vanessa Bryant. Îndurerată de moartea soțului și de dispariția fetiței sale de doar 13 ani, Vanessa s-a văzut pusă în situația de a rămâne cu averea colosală a fostului ei soț. D

ADVERTISEMENT

Sofia Laine, mama Vanessei, i-a făcut fiicei sale o surpriză neplăcută pe final de an și a dat-o în judecată, pretinzând compensații financiare pentru munca pe care a făcut-o în ultimii 20 de ani în casa familiei Bryant.

Văduva lui Kobe Bryant, chemată în instanță de propria mamă. Ce pretinde Sofia Laine

În vârstă de 38 de ani, Vanessa Bryant a rămas văduvă în data de 26 ianuarie 2020, atunci când fostul mare baschetbalist, Kobe Bryant, a murit într-un accident de elicopter. Alături de fostul baschetbalist, se afla și Gianna, fiica de 13 ani a cuplului. Astfel, Vanessa a rămas fără sprijinul soțului și trebuie să aibă singură grijă de celelalte trei fiice pe care le avea alături de Kobe: Natalia, Capri și Bianca.

ADVERTISEMENT

Deși lovitura de a-și pierde soțul și una dintre fiice a fost una extrem de dură pentru Vanessa, văduva lui Kobe Bryant trebuie să înfrunte încă o problemă uriașă. Chiar mama sa, Sofia Laine, a dat-o în judecată și îi cere o parte din averea lăsată în urmă de fosta legendă din NBA.

Conform Mundo Deportivo, mama Vanessei Bryant pretinde că a lucrat pentru 20 de ani pentru familia Bryant, fără a fi plătită. Sofia Laine susține că a îndeplinit roul de asistentă a cuplului, dar și de bonă, fără a fi în vreun fel remunerată. În schimb, Kobe Bryant i-ar fi promis că nu va avea niciodată probleme și că va avea mereu grijă de ea: „Kobe mi-a promis că o să ai grijă de mine pentru toată viața”, a spus Laine.

ADVERTISEMENT

Numai că aceeași Laine susține că fiica sa a dat-o afară dintr-o casă pe care fostul star din NBA i-a făcut-o cadou. Tocmai de aceea, Sofia a decis să meargă în instanță pentru a-și cere drepturile și are de gând să solicite o sumă impresionantă din averea lăsată în urmă de cel despre care susține că i-a promis că nu va avea niciodată probleme financiare.

Vanessa Bryant, în schimb, susține că totul este o minciună scornită de mama ei, care vrea doar să profite de moartea lui Kobe. Văduva fostului mare baschetbalist a afirmat că nu a primit niciodată sprijinul despre care vorbește mama ei și că aceasta a beneficiat de îngrijirea familiei Bryant.

ADVERTISEMENT

„Mama mea continuă să caute moduri prin care să profite din punct de vedere economic de familia noastră. Am ajutat-o pe parcursul ultimilor aproape 20 de ani și niciodată nu a fost asistenta mea personală sau asistenta lui Kobe. De asemenea, ea nu a fost în niciun moment bonă pentru copiii noștri.

Pur și simplu a fost o mamă care a stat în casă cu noi. Eu și soțul meu am avut grijă tot timpul de fiicele noastre. În realitate, doar în mod ocazional avea ea grijă de copile când erau mici”, a spus Vanessa Bryant.

ADVERTISEMENT