Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Val de reacţii după plecarea lui Reghe: “Mi se pare incredibil ce se întâmplă la Craiova!”

Plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova a stârnit un val de reacții ale specialiștilor la FANATIK SUPERLIGA.
19.09.2023 | 17:37
Val de reactii dupa plecarea lui Reghe Mi se pare incredibil ce se intampla la Craiova
Val de reacții la FANATIK SUPERLIGA după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul Universității Craiova, după ce Al-Riyadh a plătit clauza de reziliere din contract în valoare de 300.000 de euro, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK. Plecarea antrenorului român în Arabia Saudită a stârnit discuții aprinse la FANATIK SUPERLIGA.

Val de reacţii după plecarea lui Reghe: “Mi se pare incredibil ce se întâmplă la Craiova!”

Laurențiu Reghecampf va bifa o nouă aventură în zona Golfului. Revenit în această vară în Bănie, Laurențiu Reghecampf a adunat doar șapte meciuri pe banca Universității Craiova. Saudiții de la Al-Riyadh au plătit clauza din contract a românului în valoare de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Reghecampf l-a șocat pe Florin Gardoș. Fostul fotbalist al oltenilor consideră că în ciuda eforturilor pe care le face Mihai Rotaru, echipa nu are continuitate. Este incredibil. E pauza asta, își revine echipa că a fost dezastru înainte de pauză și primește oferta asta, pe care nu ai cum să o refuzi.

Ăsta e adevărul. Mi se pare incredibil. Mă gândesc acum la domnul Rotaru pe care chiar îl apreciez. Ce o mai fi în mintea lui, la ce se mai gândește?

ADVERTISEMENT

Cred că se gândește că e horoscopul nasol. Eu mă gândeam la Rotaru și la echipă. L-au luat (n.r. pe Reghe), și-au dorit să vină înapoi, a stat câteva etape și a plecat. E un om care a investit atâția bani și a tot căutat variante și formule. A rămas așa, fără antrenor”, a reacționat Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

Cum a aflat Alin Buzărin despre demiterea lui Reghecampf: „Am crezut că e știre de anul trecut”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf nu va mai continua la Universitatea Craiova. Alin Buzărin a fost surprins de vestea anunțată în exclusivitate de site-ul nostru. Jurnalistul a crezut inițial că știrea se referă la plecarea de anul trecut a lui Reghecampf la Neftchi Baku.

ADVERTISEMENT

„Voi ați fost fotbaliști și știți cum se face un contract. I s-a spus lui Reghe: ‘Bă, vii fără secund. Adu-ți un preparator fizic. Deci tu vii fără secunzi că asta este situația. Îi avem pe Bon, pe ăștia pe aici’. Reghe, care nici el nu e fraier, zice: ‘Vin fără secunzi, dar îmi pun clauză 300.000 de euro’.

Petrescu, la CFR Cluj, când a fost vorba să vină la națională, avea clauză 400.000 de euro. E-n oglindă, pentru că probabil și dacă Reghe era dat afară lua banii ăștia. Eu am crezut că e știrea veche de anul trecut, când a plecat la Baku, de-acum un an și jumătate. ‘Ce fac ăștia? Li s-a stricat soft-ul, mai dau o dată știrea aia’. 

ADVERTISEMENT

„Nu e vina lui Rotaru, așa a fost contractul făcut, ce să faci?”

La multe demiteri de antrenori ai ce să-i spui lui Rotaru. Îl demite pe Neagoe că e ghinionist. Poate între timp și-a pierdut ghinionul, a devenit norocos. S-a spovedit și e norocos acum. Principalul cap de acuzare la adresa lui Neagoe după acel 0-0 cu Galați a fost ghinionul. 

A avut multe situații, dar aici nu are ce să facă. Va fi la al treilea antrenor în sezonul ăsta, pentru că nu are cum să facă altfel. Aici nu e vina lui Rotaru, așa a fost contractul făcut, ce să faci?”, au fost cuvintele lui Alin Buzărin.

Laurențiu Reghecampf o lasă pe Universitatea Craiova pe locul 3 în clasament, cu 17 puncte, la patru în spatele liderului FCSB, dar și cu un meci în plus. „Mie știi ce îmi place la Craiova lui Rotaru? Câștigă echipa, zice toată lumea: ‘Reghe în vestiar e șmecher, ia decizii’ și Reghe pleacă’”, a spus și Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. Emisiunea poate fi urmărită în premieră pe pagina de facebook Horia Ivanovici și canalul de Youtube FANATIK, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Val de reacții după plecarea lui Reghe de la U Craiova: „Mi se pare incredibil!”

ADVERTISEMENT