Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Val de reacţii după scandalul uriaş Deac – Mandorlini: “Jefte ăla a plecat de nebun?!”

Tatal lui Ciprian Deac, Ioan Deac, a ieșit la rampă cu declarații incendiare, în exclusivitate pentru FANATIK. Mandorlini a pierdut vestiarul clujenilor.
17.11.2023 | 15:05
Val de reactii dupa scandalul urias Deac  Mandorlini Jefte ala a plecat de nebun
VAL DE REACTII dupa SCANDALUL URIAS Mandorlini - Ciprian Deac, DEZVALUIT de Ioan Deac. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

CFR a câștigat un singur meci în ultimele 5 partide și a ajuns la 3 puncte distanță de liderul FCSB. Căderea clujenilor este cauzată de ruptura din vestiar. Tatăl lui Deac a povestit pentru FANATIK.RO situația tensionată din lotul lui Mandorlini.

Mandorlini a pierdut vestiarul

“Spune omul clar faptul că vestiarul este rupt în două. Domnul Mandorlini își protejează jucătorii pe care i-a adus, ceilalți veterani nu au tratamentul preferențial al fotbaliștilor lui Mandorlini. Aruncă în aer vestiarul.

ADVERTISEMENT

Indiferent că e tatăl lui Ciprian Deac, tot Ciprian Deac e. Ca și cum, stai, astea sunt practic vorbe, indiferent ce ne spune domnul Deac. De unde știe domnul Deac ce e în vestiar? Noi discutăm despre simbolul CFR-ului. Noi vorbim de emblema CFR-ului, care consideră că este umilit el și familia lui de Mandorlini”, a spus Horia Ivanovici.

“Nu consideră, așa este. Trimiți un jucător la încălzire din minutul 10 care e pe acolo. E perfect adevărat că la fiecare 15 minute scoți 3 jucători, fac niște mișcări să mențină tonusul. Vin ăia la loc și pleacă alți trei”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Deac a fost scos din schemă de către Mandorlini

Ciprian Deac a pierdut prima echipă a CFR-ului. Revenit după o accidentare, Deac a ieșit din planurile lui Mandorlini care încearcă întinerirea lotului. Legenda CFR-ului a jucat 10 partide în acest sezon, dintre care doar 5 au fost din postura de titular. 

“Dar în momentul când tu îl trimiți pe Deac și rămâne acolo din minutul 15 până din minutul 45. Îl pui să se încăleazcă și în pauză. Ieși de la vestiare și îi zici să continue încălzirea și tu îl bagi în minutul 80?

ADVERTISEMENT

Nu, asta chiar e, eu am pățit. Vrea să te facă să pleci. Eu mai întreb ceva. Jefte pleacă și ăla tot timpul de nebun? Ăla de ce pleacă? Nu a plecat niciodată, nici nu știai că joacă. Pe la Farul, pe la Voluntari“, a completat Robert Niță.

“La prima înfrângere va fi dezmăț. Cum a ieșit tatăl lui Ciprian Deac. Un jucător ca Deac care a scris istorie pentru CFR, să te porți cu el așa. Ok nu îți mai place de el, dar nu te porți așa, e o umilință. Ok, vrei să scapi de el, spune-i omului”, a declarat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

“Mie când mi s-a întâmplat la Craiova cu Mangia am zis că omul nu a jucat fotbal și nu are de unde să știe. Dar când văd la domnul Mandorlini care a jucat prin Serie A, mă surprinde ceea ce a făcut”, a declarat Florin Gardoș.

FANATIK SUPERLIGA este disponibilă în transmisie LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Puteți urmări show-ul în fiecare zi de luni, marți și vineri, începând cu ora 10:30, iar în premieră, în aceeași zi, de la 17:30. Emisiunea poate fi găsită pe canalul de YouTube al Fanatik și pe paginile de Facebook ale Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mandorlini a pierdut vestiarul

 

ADVERTISEMENT