Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Val de reacţii la Fanatik Superliga după plecarea lui Ianis Stoica de la FCSB: “De ce să îl laşi liber?”

Transferul lui Ianis Stoica de la FCSB la FC Hermannstadt a creat un val de reacții. Andrei Vochin se întreabă de ce „roș-albaștrii” l-au lăsat să plece liber de contract.
02.02.2024 | 12:00
Val de reactii la Fanatik Superliga dupa plecarea lui Ianis Stoica de la FCSB De ce sa il lasi liber
Val de reacţii la Fanatik Superliga după plecarea lui Ianis Stoica de la FCSB: “De ce să îl laşi liber?” . sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica a semnat cu FC Hermannstadt pentru 2 ani și jumătate, internaționalul român de tineret plecând liber de contract de la FCSB. Andrei Vochin se întreabă de ce jucătorul care a îmbrăcat tricoul celor de la U Cluj în prima parte a sezonului a plecat liber de contract de la FCSB.

Val de reacţii la Fanatik Superliga după plecarea lui Ianis Stoica de la FCSB: “De ce să îl laşi liber?”

Ianis Stoica s-a transferat definitiv și a semnat pentru 2 ani și jumătate cu FC Hermannstadt, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. FCSB l-a lăsat pe tânărul atacant să plece liber de contract la trupa antrenată de Marius Măldărășanu.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Ianis Stoica a creat un val de reacții la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO. Andrei Vochin a analizat mutarea sibienilor în această perioadă de mercato.

„Nu știu dacă Universitatea Cluj pentru un jucător împrumutat are vreo putere să spună că nu îl lasă. Asta este o chestie de juriști și de contract. Probabil că ceva nu s-a agreat, ori jucători ori clubul de bază nu a agreat cu Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

Dacă l-au dat liber la Hermannstadt este o întrebare, poate au vrut să scape de salariu lui, o fi avut salariu mare la FCSB și asta să fie motivația. Ianis Stoica este un jucător interesant pentru Liga 1 pentru că este un jucător sub vârstă.

La Hermannstadt este o problemă la jucător sub vârstă în sensul în care Iancu s-a accidentat la începutul sezonului pentru o perioadă mai lungă. Îmi place cum joacă Jipa, dar probabil este nevoie de concurență. Dintre toți Ianis Stoica pare o certitudine  pentru orice club din Liga 1”, spune Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Despărțirea de U Cluj era inevitabilă: „Nu mai are gândul la noi”

Ianis Stoica a mai avut o ofertă de la Hapoel Beer Sheva, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Transferul său era inevitabil, iar Ioan Ovidiu Sabău mărturisea că atacantul nu mai este cu gândul la U Cluj și își dorește să plece.

„Ianis nu a lipsit de la un antrenament, deja s-a ajuns la două. A lipsit de la două antrenamente. Pentru mine este neplăcut. Ianis era jucător titular, mă bazam pe el, făcusem pregătirea pentru partea a doua a sezonului cu el inclus și mă trezesc cu trei zile înaintea primului meci oficial din acest an că nu mai vrea, că vrea să plece.

ADVERTISEMENT

El, mental, este afectat. Nu mai are gândul la noi. Așa că eu nu mă mai pot baza pe el, mai ales că a și lipsit de la antrenamente. Normal că am vorbit cu el. Este clar că vrea să plece, dar o decizie finală nu s-a luat încă”, spunea Sabău.

Fotbalistul imprumutat de FCSB la U Cluj, APROAPE DE UN TRANSFER in SuperLiga: “LIBER DE CONTRACT”

ADVERTISEMENT
Tags: