Fotbal international

Valencia, lovită de criza coronavirus! După ce Garay a fost infectat, clubul din Primera anunță alte cinci cazuri. Hațegan i-a arbitrat marți în Liga Campionilor

15.03.2020 | 15:18
Valencia lovita de criza coronavirus Dupa ce Garay a fost infectat clubul din Primera anunta alte cinci cazuri Hategan ia arbitrat marti in Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

După cluburile din Seria A, Premier League și Bundesliga a venit rândul și celor din La Liga să fie afectate de coronavirus. Valencia, grupare de prim-plan din Spania, a emis un comunicat de presă în care anunță cinci cazuri de infectare cu Covid-19 în sânul lotului.

Valencia, primul club spaniol lovit de criza coronavirus! După ce Garay a fost infectat, clubul din Primera anunță alte cinci cazuri

Valencia a fost eliminată recent din optimile de finală ale UEFA Champions League. În fața ”liliecilor” au stat italienii de la Atalanta. A fost o ”dublă” extrem de spectaculoasă, cu 12 goluri marcate.

ADVERTISEMENT

Vizita ibericilor la Milano, pe 19 februarie, în plină izbucnire a crizei de coronavirus, apoi a italienilor de la Bergamo la Valencia, pe 10 martie, a lăsat urme adânci în lotul trupei de pe Mestalla”.

Duminică, spaniolii au emis un comunicat în care anunță cinci cazuri de infectare cu coronavirus în cadrul echipei, atât la nivel de jucători, cât și la nivel de staff tehnic.

ADVERTISEMENT

”Valencia CF raportează că cinci cazuri pozitive de coronavirus – Covid-19 au fost detectate la jucători și tehnicieni din prima echipă. Toți sunt în acest moment la domiciliu, în stare de sănătate bună și cu măsuri de izolare conform reglementărilor.

Pe lângă informațiile pe care le va furniza în următoarele ore, clubul își reiterează sprijinul pentru autoritățile din domeniul sănătății în campania de sensibilizare socială pentru ca întreaga populație să rămână acasă și să continue cu toate măsurile de igienă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Valencia CF consolidează încrederea în sistemul nostru de sănătate și în recomandările Ministerului Sănătății pentru acele cazuri ușoare de infecție cu coronavirus care sunt izolate la domiciliu.”, se arată în comunicat.

Garay, primul nume de la Valencia testat pozitiv cu Covid-19

Valencia nu a dat detalii publice despre numele celor infectați. Cu câteva ore înainte de comunicatul ibericilor, Ezequiel Garay a anunțat deja, pe contul oficial de Instagram, că a fost testat pozitiv cu coronavirus

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că acesta nu a fost implicat în niciuna dintre cele două runde din 16-imi, el fiind în recuperare după o accidentare.

Ovidiu Hațegan i-a arbitrat pe Valencia în Liga Campionilor

Pe 10 martie, Ovidiu Hațegan, Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe și Sebastian Colțescu au format brigada românească care a oficiat partida dintre Valencia și Atalanta, contând pentru returul optimilor Champions League.

Arbitrii din România au intrat pentru 14 zile în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus. Măsura a fost luată pe 11 martie.

ADVERTISEMENT