Fotbal intern

Valentin Mihăilă a plecat în Germania! Ratează meciul cu Iași și duelul tineretului cu Ucraina. FRF confirmă Fanatik

30.09.2020 | 10:37
Valentin Mihaila a plecat in Germania Rateaza meciul cu Iasi si duelul tineretului cu Ucraina FRF confirma Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, mijlocașul ofensiv al celor de la U Craiova și al naționalei U21 a României, a plecat în Germania pentru un consult medical și un eventual tratament.

UPDATE, 30 septembrie, ora 10:39 / Adrian Mutu a confirmat informaţia FANATIK“Valentin Mihăilă va sta pe tușă o lună din cauza unei pubalgii mai vechi de care încearcă să scape. El era un fotbalist important atât pentru noi, cât și pentru Craiova”, a spus selecţionerul naţionalei U21 la GSP Live.

ADVERTISEMENT

Din cauza unei pubalgii care îl supără de ceva vreme, jucătorul în vârstă de 20 de ani, născut la Târgoviște,  nu a putut fi utilizat toate cele 90 de minute în partida de la Pitești contra celor de la FC Argeș din etapa a 5-a a Ligii 1.

Mihăilă este cel mai bine cotat jucător din lotul oltenilor, după Alexandru Cicâldău. Acesta este cotat la suma de 2.5 milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a plecat în Germania pentru tratament. Va rata meciul cu Poli Iași

Internaționalul de tineret nu a reușit să treacă peste problemele medicale care l-au chinuit în ultima perioadă, iar din acest motiv locul său  în primul „11” a fost luat de Baiaram, cel puțin pentru meciul cu FC Argeș.

Din cauză că este sâcâit de ceva vreme de o pubalgie, care îl împiedică să se exprime pe teren la adevărata sa valoare, Valentin Mihăilă a plecat în Germania pentru un consult amănunțit și un eventual tratament.

ADVERTISEMENT

Nu este încă precizată perioada pentru care fotbalistul craiovean va fi indisponibil, dar în mod sigur el va lipsi la partida cu Poli Iași, care se va disputa vineri, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 6-a din Liga 1.

De asemenea, este foarte posibil ca tânărul atacant craiovean să lipsească și de la partida naționalei de tineret cu Ucraina, de pe 9 octombrie, una care se anunță decisivă pentru calificarea la Campionatul European din 2021.

ADVERTISEMENT

Este om de bază la Craiova

Mihăilă este unul din cei mai promițători jucători la nivel de Liga 1. Acesta a fost în ultimele două sezoane om de bază în compartimentul ofensiv.

Cu 4 goluri în 4 selecții pentru selcționata U21, și 4 goluri/3 assisturi în 19 meciuri în sezonul 2019/2020, Mihăilă și-a crescut vertiginos cota de piată.

Produs 100% al clubului oltean, acesta a avut o primă cotă de piată în lumea fotbalului în 2018, 50.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Poli Iași: 1,95 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT