Fotbal international

Valentin Mihăilă, cerut cu ardoare în atacul Parmei: ”E sarea și piperul”

16.02.2021 | 23:06
Valentin Mihaila cerut cu ardoare in atacul Parmei E sarea si piperul
ADVERTISEMENT

Atacantul Valentin Mihăilă a fost lăudat de jurnaliștii italieni după evoluția din meciul pierdut de Parma, la Verona. Deși echipa lui a pierdut, Gazzetta di Parma i-a acordat cea mai mare notă.

Mihăilă a fost trimis pe teren în minutul 69 în locul lui Karamoh, iar jocul olteanului a fost apreciat de jurnaliști care l-au desemnat cel mai bun jucător al Parmei, alături de portarul Sepe.

ADVERTISEMENT

În cele aproximativ 25 de minute pe care le-a prins pe teren, Mihăilă a arătat poftă de joc și a revigorat atacul Parmei.

Italienii îl cer titular pe Mihăilă

Jurnaliștii de la Gazzetta di Parma apreciază că olteanul de 21 de ani ar trebui să fie titular în echipa gialloblu, iar site-ul tuttomercatoweb l-a ales MVP-ul partidei.

ADVERTISEMENT

”A fost cel care a adus piper în atacul Parmei. Cu toate limitările sale, el a fost cel mai periculos om de la Parma în a doua jumătate. A făcut tot ce nu au putut coechipierii săi, dar nu a fost suficient”, au scris ziariștii cotidianului Gazzetta di Parma, despre Mihăilă.

De când a fost achiziționat, pentru 8,5 milioane de euro, Valentin Mihăilă a bifat 6 apariții în tricoul Parmei, însă olteanul a fost o perioadă accidentat.

ADVERTISEMENT

Și evoluția lui Man a fost apreciată

Dennis Man a prins și mai puține minute în înfrângerea de la Verona. A intrat pe teren în minutul 88, dar a fost suficient pentru a crea o fază periculoasă în careul advers.

La unul dintre ultimele atacuri ale Parmei, Man a centrat perfect pentru Zirkzee, dar olandezul a irosit oportunitatea de a egala.

ADVERTISEMENT

”Foarte puține minute, dar o centrare frumoasă pentru capul lui Zirkzee. Merită o șansă”, a titrat Gazzetta di Parma.

ADVERTISEMENT