Sport

Valentin Mihăilă, dorit de un nume mare din Serie A! Poate ajunge în Champions League

În ciuda faptului că a retrogradat cu Parma, Valentin Mihăilă a atras atenția formațiilor de top din Serie A și ar putea prinde un transfer important.
08.07.2021 | 16:36
Valentin Mihaila dorit de un nume mare din Serie A Poate ajunge in Champions League
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că antrenorul Enzo Maresca nu concepe să atace promovarea fără el, fostul atacant al Universității Craiova ar putea pleca de la Parma în această vară.

Lazio a demarat deja negocierile pentru transferul său și este dispusă să pună pe masă 8 milioane de euro, plus bonusuri și un jucător, Emmanuele Cicerelli, care evoluează pe același post.

ADVERTISEMENT

O forță din Serie A a pus ochii pe Valentin Mihăilă

Chiar dacă Lazio este un nume istoric în fotbalul italian, o altă forță din Serie A și-a arătat interesul de a-l transfera pe Valentin Mihăilă. Conform parmalive.com, Atalanta Bergamo ar vrea să-și asigure serviciile internaționalului român.

Trupa lui Gian Piero Gasperini a încheiat sezonul precedent pe un onorant loc 3 în campionatul Italiei și va evolua în sezonul viitor al Champions League. Deși are un lot extrem de valoros, Gasperini știe că are nevoie de întărir pewntru a face față pe toate fronturile și l-a cerut pe Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Atacantul român ajuns în Italia în schimbul a 8,5 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de patru ori şi oferit trei pase decisive în 23 de meciuri, dar a ratat mai multe partide din cauza accidentărilor.

Prețuri uriașe pentru Man și Mihăilă

În ciuda numelor mari care se interesează de Valentin Mihăilă, oficialii clubului Parma nu-și doresc să se despartă de el deoarece și-au propus să revină după un singur an în Serie A.

ADVERTISEMENT

”Cruciații” i-au stabilit un preț de 20.000.000 de euro internaționalului român, tocmai în ideea că nimeni nu va achita această sumă și el va pune umărul la revenirea Parmei pe prima scenă a fotbalului italian.

Același lucru este valabil și pentru celălalt român de la Parma, Dennis Man. Jucătorul transferat la începutul anului de la FCSB este considerat indispensabil pentru antrenorul Enzo Maresca, iar prețul de transfer i-a fost fixat la 25.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Românii, sfătuiți să rămână la Parma

Această linie a fost trasată de patronul multimilionar al ”cruciaților”, Kyle Krause. Americanul este foarte încântat de prestațiile avute de cei doi internaționali români și îi consideră vârfurile proiectului pe care l-a început la Parma.

În altă ordine de idei, Cristiano Bergodi îi sfătuiește pe Dennis Man și Valentin Mihăilă să rămână la Parma, chiar dacă vor juca în Serie B. Asta pentru că evoluțiile din sezonul trecut le-au asigurat, cel mai probabil, câte un loc în primul „11” gândit de noul antrenor, Enzo Maresca.

Din păcate, Dennis Man a fost și el accidentat în ultima parte a sezonului trecut și nu a mai putut evolua pentru Parma în ultimele jocuri din Seria A. Fostul fotbalist al FCSB-ului a bifat 14 partide, reușind să înscris de două ori și a pasat decisiv într-un singur joc.

ADVERTISEMENT