Life

Valentin Sanfira, dezvăluiri despre accidentul din Italia: ”M-au ținut aproape patru zile cu durere în spital și nu voiau să mă opereze”

Valentin Sanfira, detalii despre incidentul suferit în Italia. Ce a declarat cântărețul de muzică populară despre experiența din spital.
26.09.2023 | 11:10
Valentin Sanfira dezvaluiri despre accidentul din Italia Mau tinut aproape patru zile cu durere in spital si nu voiau sa ma opereze
Valentin Sanfira, detalii despre incidentul suferit în Italia. Ce a declarat cântărețul de muzică populară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpretul originar din Oltenia a făcut mai multe dezvăluiri despre accidentul din Italia. Vedeta a mărturisit că a stat aproape patru zile cu durere în spital pentru că medicii nu voiau să îl opereze, după ce a căzut cu scuterul.

Valentin Sanfira, detalii despre incidentul suferit în Italia. Ce a declarat cântărețul de muzică populară

Valentin Sanfira a fost invitat în emisiunea La Măruță, unde a venit cu detalii despre incidentul suferit în Italia. Cântărețul de muzică populară a trecut prin momente de groază, după ce vacanța de 3 zile s-a transformat într-un coșmar.

ADVERTISEMENT

Din păcate, destinația turistică aleasă de artist nu a fost tocmai de bun augur din cauza traficului infernal. Faptul că se circulă dezastruos și că nimeni nu oferă prioritate l-a făcut pe cântăreț să devină victimă.

Renumitul interpret a căzut cu șoldul pe asfalt și scuterul i-a căzut exact pe picior. Așa s-a ales cu femurul rupt, durerea fiind una infernală. Valentin Sanfira a trebuit să fie operat, doar că doctorii i-au spus că nu reprezintă o urgență.

ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira, tratat de doctorii italieni

Valentin Sanfira a fost tratat în cele din urmă de doctorii italieni. A plătit 10.000 de euro pentru intervenția chirurgicală și a putut să revină în România abia după două săptămâni de la incidentul neplăcut.

„Eu am venit pe drumul meu cu prioritate și un domn cu o dubă neagră a tăiat curba. Pe partea mea dreaptă erau mașini parcate neregulamentar, jumătate din stradă era ocupată de mașini parcate.

ADVERTISEMENT

În momentul în care el a tăiat curba, eu m-am ferit, un pic am tras de scuter și m-am agățat de o oglindă de la mașinile parcate. În momentul ăla, m-a aruncat pe stradă, am căzut direct cu capul pe asfalt.

Dacă nu aveam cască… muream pe loc! M-au ținut aproape patru zile cu durere în spital și nu voiau să mă opereze. Ziceau că ei operează în funcție de urgențe și că la mine nu este o urgență și că pot să stau așa.

ADVERTISEMENT

Stăteam cu piciorul rupt, Codruța plângea pe holurile spitalului”, a spus Valentin Sanfira la Pro TV. Interpretul de muzică populară a mai primit tratament și de la cadrele medicale din țara noastră.

ADVERTISEMENT