Life

Valentina Pelinel, dezvăluiri din intimitatea familiei cu Cristi Borcea: „Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă”

Valentina Pelinel și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea au dezvoltat-o cu frații lor mai mari
10.12.2021 | 15:06
Valentina Pelinel dezvaluiri din intimitatea familiei cu Cristi Borcea Lucrurile frumoase se obtin greu si cu lupta
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii și sunt o familie fericită. Fostul model a dezvăluit cum au trecut peste toate obstacolele, dar și cum se înțeleg micuții cu ceilalți 6 frați ai lor. Cuplul a avut multe încercări de depășit până să ajungă să se bucure de liniște.

Valentina Pelinel și soțul Cristi Borcea împart totul în viață, bucuriile, necazurile, dar și responsabilitățile în familie. În timpul în care frumoasa blondină se ocupă de proiecte sau se îngrijește de aspectul fizic, primește ajutor cu copiii din partea soțului și al bonei.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă”

Soția fostului acționar de la Dinamo este mândră de familia pe care și-au clădit-o. Cea mai mare mulțumire a blondinei este faptul că le poate oferi copiilor săi o viață mai bună și o copilărie mai frumoasă decât a avut ea.

Când vine vorba de educația celor mici, Valentina Pelinel spune că își dorește să-i țină cât mai ancorați în realitate, departe de mediul virtual.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă. Nu pot să zic că știam clar că o să am numărul ăsta de copii și soțul ăsta. Dar am proiectat și mi-am dorit. Și după multe experiențe, frumoase și mai puțin frumoase, sunt în punctul în care mi-am dorit. Avem o familie frumoasă și, uite, că sunt trei copii. M-am rugat la Dumnezeu să fie măcar unul, dar uite că sunt trei.”, a declarat fostul fotomodel.

Cum a trecut Valentina Pelinel toate momentele dificile?

Iubirea este cea care a făcut-o pe Valentina Pelinel să aibă încredere că soțul său va ieși din închisoare și își vor putea trăi povestea de iubire și în afara gratiilor. Relația cu Cristi Borcea a fost greu încercată. Cei doi au trecut prin multe momente dificile, din care a învățat că nimic nu este imposibil.

ADVERTISEMENT

„Dacă între doi oameni există iubire și încredere, poți să dărâmi munții. Mi-am dat seama că nu e doar o vorbă când se zice că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce. Chiar nimic nu e întâmplător. Ni se întâmplă și bun și rău, ca să apreciem mai mult când e bine.”, a povestit Valentina Pelinel.

Nu se teme să își arate sentimentele

Chiar dacă este o femeie urmărită și apreciată de o mulțime de oameni, Valentina Pelinel nu se sfiește să recunoască că plânge des. Ea recomandă tuturor să nu se teamă să-și arate sentimentele. În momentele grele, plânsul este cel care o ajută pe soția afaceristului să-și recapete puterea.

ADVERTISEMENT

„E bine să plângi, e bine să te descarci. Eu recomand să plângeți!”, au fost cuvintele Valentinei.

Cum se înțeleg Milan și gemenele cu frații mai mari?

Milan și surorile lui, Rania și Indira, sunt foarte apropiați de frații mai mari. Cristi Borcea mai are 6 copii  din relațiile anterioare. Valentina Pelinel a declarat că sunt cu toții o familie fericită și armonioasă. Micuții pe care îi are cu fostul acționar vorbesc aproape zilnic cu frații lor și au tot felul de activități împreună.

„Cei care sunt în America păstrează legătura cu cei din România. Se sună aproape zilnic, chiar joacă jocuri împreună. E frumos când se unesc toți. Știi cum zice Milan? ‘Tati are trei copii și mai are încă șase’. Mă bucură că ei se înțeleg foarte bine și noi cu ei.”, le-a spus soția omului de afaceri reporterilor de la „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT