Sport

Valeriu Iftime propune încă un jucător la FCSB: ”Domnul Becali să fie atent, pleacă de acolo cu milioane de euro”

Aflat în căutare de fundași centrali, Gigi Becali primește propuneri care mai de care mai interesante. Joyskim Dawa de la FC Botoșani este unul dintre fotbaliștii ”direcționați” către FCSB, chiar de Valeriu Iftime.
03.06.2022 | 13:57
Valeriu Iftime propune inca un jucator la FCSB Domnul Becali sa fie atent pleaca de acolo cu milioane de euro
ADVERTISEMENT

FCSB a rămas fără apărători centrali și trebuie să găsească urgent soluții. După Vinicius, și Andrei Miron și-a reziliat contractul cu roș-albaștrii, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, are o propunere pentru Gigi Becali.

Valeriu Iftime: ”Cu o ofertă bună poate pleca”

Gigi Becali și Valeriu Iftime au făcut numeroase afaceri. Nu întotdeauna finanțatorul moldovean a ieșit în câștig, dar acest lucru nu-l oprește să-i propună patronului vicecampioanei un fotbalist despre care susține că va valora milioane de euro.

ADVERTISEMENT

FCSB are o problema gravă în compartimentul defensiv, unde, în axul central, jucătorii au făcut numeroase gafe în ultimii ani, roș-albaștrii ratând titlu după titlu.

După ce Vinicius și Miron au fost înlăturați din lot, vicecampioana caută soluții pentru pozițiile cele mai greu încercate, cele de apărători centrali.

ADVERTISEMENT

Propunerea lui Valeriu Iftime pentru Gigi Becali este Joyskim Dawa. Camerunezul de 26 de ani a evoluat în 31 de partide pentru FC Botoșani, în ultima ediția în Casa Pariurilor Liga 1.

”Domnul Becali, dacă vrea să audă televizorul, să fie foarte atent la Dawa! Dacă prinde ritm, pleacă cu milioane de euro de acolo! El are oferte. Cum vine o ofertă pentru un fotbalist de-al meu, cum mi-l debusolează total.

ADVERTISEMENT

El mai are doi ani la mine, nu-i dau drumul, dar cu o ofertă bună poate pleca. Sunt discuții, din Bulgaria, și acolo știți cine, din Ungaria am ofertă foarte bună, din Portugalia”, a spus Valeriu Iftime, la Pro Arena.

Omul de afaceri moldovean a explicat și de ce Alin Șeroni, fotbalist ce s-a autopropus la FCSB, nu va ajunge la gruparea finanțată de Gigi Becali. Apărătorul de 35 de ani este considerat indispensabil pentru FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

”Șeroni este indispensabil. Rămâne, e un caracter special, n-am crezut până nu l-am cunoscut. Are multe calități, el poate interveni oricând de pe banca de rezerve, îmi place ca om, asta nu înseamnă că-i place să lustruiască banca. Îmi place de el ca om, este un foarte bun om de grup. Nu cred că-l ia domnul Becali”, a adăugat Iftime.

Cine este Joyskim Dawa

Fotbalistul pe care Valeriu Iftime îl propune celor de la FCSB, Joyskim Dawa, s-a născut la Colombes, în Franța, dar evoluează pentru echipa națională a Camerunului.

Și-a făcut junioratul la US Avranches, iar la 18 ani a fost achiziționat de AS Monaco. Din 2016 și-a început aventura europeană evoluând pe rând la Gil Vicente (Portugalia), Mariupol (Ucraina) și Valmiera (Letonia), de unde a fost achiziționat gratis de FC Botoșani.

Are 9 partide disputate în tricoul primei reprezentative din Camerun și este evaluat la 650.000 de euro de către transfermarkt.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT