News

Motociclist de 22 ani, implicat într-un accident. Tânărul fusese oprit de poliție cu câteva ore înainte de impact

Un motociclist de 22 de ani a ajuns la spital, după ce a intrat în coliziune cu o mașină. Acesta a fost oprit de poliție chiar înainte de accident.
12.02.2024 | 13:56
Motociclist de 22 ani implicat intrun accident Tanarul fusese oprit de politie cu cateva ore inainte de impact
Un motociclist din Alba Iulia a fost oprit de poliție înainte să facă accident. Sursa foto: Colaj foto / Captură Video TikTok / alba24.ro
ADVERTISEMENT

Grav accident între o motocicletă și o mașină în Alba Iulia. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care conducea motocicleta a fost rănit. El fusese oprit de poliție cu câteva ore înainte de impact.

Motociclist din Alba, implicat într-un accident rutier

Tânărul a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar și care era condus de o tânără de 18 ani. Evenimentul a avut loc în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în apropierea unui sens giratoriu din municipiul Alba Iulia.

ADVERTISEMENT

Într-o reacție pentru publicația Alba24.ro, părinții tânărului motociclist au oferit informații despre starea acestuia. Din fericire, se pare că acesta nu a fost grav rănit. El ar fi avut doar o intervenție chirurgicală la Târgu Mureș.

Rudele sale mai spun că, după ce a fost oprit prima dată de poliție, nu ar fi fost ajutat să ajungă la Mihalț, ci și-ar fi colantat motocicleta la Alba Iulia și ar fi ieșit înapoi pe stradă. Părinții admit că fiul lor a greșit și că starea de sănătate ar fi una bună.

ADVERTISEMENT

Victima a fost oprită de poliție cu câteva ore înainte de accident

Presa locală a mai scris că, cu câteva ore înainte de eveniment, tânărul motociclist ar fi fost oprit de poliție pentru că mergea cu viteză. Atunci, un radar l-a surprins că circula cu o viteză de 155 de kilometri pe oră pe strada Alexandru Ioan Cuza.

În plus, acesta a înregistrat și un clip video pe care l-a distribuit pe platformele de socializare TikTok și Instagram, având pe funal o melodie cu versurile „Se știe că mie nu îmi plac polițiștii”.

ADVERTISEMENT

Autoritățile i-au confiscat permisul de conducere și plăcuțele de înmatriculare, iar conform unor surse citate de alba24.ro, acesta ar fi avut un sistem montat pe motocicletă care îi permitea să își ascundă plăcuțele.

Care ar fi fost cauza accidentului

Accidentul rutier din orașul Alba Iulia. s-ar fi produs pe fondul vitezei excesiv de mare, conform informațiilor sursei citate, care mai scrie că în jurul orei 3:15 – 3:20 dimineața s-a auzit un zgomot puternic de motor pe strada Mărășești.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, acest lucru s-a dovedit a fi momentul impactului cu autoturismul condus de tânăra de 18 ani. Din fericire șoferița a suferit răni ușoare în urma accidentului.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul dintre cei doi tineri.

ADVERTISEMENT