Fotbal intern

Vali Argăseală trece de la poezie la muzică. Cu ce compozitor lucrează oficialul FCSB

18.02.2021 | 18:23
Vali Argaseala trece de la poezie la muzica Cu ce compozitor lucreaza oficialul FCSB
Valeriu Argăseală Sursa foto: arhiva Fanatik
ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB, Valeriu Argăseală, a debutat ca scriitor la sfârșitul anului 2017, cu volumul ”Suflete reci. Cu mult mai singuri decât ieri”. Fostul arbitru se pregătește acum să debuteze și în muzică.

Ideea nu e nouă, a dezvăluit Ștefan Stan, fostul câștigător al emisiunii-concurs ”Vocea României”. Muzicianul a mai spus că discută de mai multă vreme cu oficialul roș-albaștrilor posibilitatea de a compune un cântec pe versurile acestuia.

ADVERTISEMENT

”El compune poezii, dar nu poezii, chestii foarte lungi și foarte mișto, foarte tari, și stăm și comentăm. Mi-a zis la un moment dat: ’Hai, mă, fă și tu o piesă cu ce-ți trimit aici’. I-am spus că dacă vreodată am idei legate de ceva anume, din ce-mi trimite, cu mare drag o voi face”, a spus Ștefan Stan, la as.ro

Cărțile sunt a doua pasiune a șefilor de la FCSB

Valeriu Argăseală nu este singurul oficial al clubului patronat de Gigi Becali, pasionat de scriitură. Meme Stoica a scris și el patru volume în perioada pe care a petrecut-o în detenție. Doar două au fost publicate.

ADVERTISEMENT

Chiar și finanțatorul roș-albaștrilor a fost inspirat după gratii. Conform Administrației Naționale a Penitenciarelor, Gigi Becali a predat patru manuscrise. Toate au fost publicate și toate stocurile epuizate.

În 2017 și Vali Argăseală a așternut în pagini aproximativ 40 de poezii, adunate în volumul ”Suflete reci. Cu mult mai singuri decât ieri”.

ADVERTISEMENT

A ”semnalizat” cu folos

În vârstă de 65 de ani, Valeriu Argăseală este de mai bine de 15 ani în conducerea FCSB. Până să ajungă oficial al roș-albaștrilor, Vali Argăseală a fost de meserie arbitru asistent.

A fost adus în 2004 la cererea expresă a lui Meme Stoica, în 2004, fiind numit director sportiv. Ulterior a fost numit președinte al Consiliului de Administrație la FC Steaua București, denumirea sub care activa la acea vreme clubul patronat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,72 este cota pentru „TG 3-6”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT
Tags: