Sport

Vali Crețu, eroul FCSB-ului în meciul cu Hermannstadt. În urmă cu o lună era ca și dat afară

Vali Crețu este eroul FCSB-ului în meciul cu Hermannstadt, după ce în urmă cu o lună era ca și dat afară de Gigi Becali.
21.09.2023 | 21:30
Vali Cretu eroul FCSBului in meciul cu Hermannstadt In urma cu o luna era ca si dat afara
Vali Crețu, eroul FCSB-ului în meciul cu Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta al vicecampioanei României a avut o intervenție salvatoare în prima repriză, când Ștefan Târnovanu a fost driblat de un adversar, iar el respingea mingea de pe linia porții, însă prestația lui bună nu s-a rezumat doar la acea fază.

Vali Crețu, eroul FCSB-ului în meciul cu Hermannstadt

Vali Crețu este eroul FCSB-ului în meciul cu Hermannstadt, iar pe lângă mingea scoasă de pe linia porții din prima repriză, acesta a avut mai multe urcări bune, în urma cărora a reușit să producă ocazii pentru colegii săi.

ADVERTISEMENT

Tot în prima repriză, Vali Crețu a dat o centrare bună, în urma căreia Octavian Popescu nu a reușit să trimită mingea în poartă, deși Căbuz fusese depășit de minge.

În a doua repriză, Vali Crețu a centrat perfect pentru Andrea Compagno, care l-a învins fără probleme pe Căbuz, cu o lovitură de cap puternică, trimisă din careul mic.

ADVERTISEMENT

Vali Crețu, păstrat la FCSB și în acest sezon, deși îl supărase pe Gigi Becali

Vali Crețu a fost păstrat la FCSB și în acest sezon, deși Gigi Becali era supărat pe el și anunțase că urmează să-și caute echipă. În cele din urmă, patronul „roș-albaștrilor” s-a răzgândit și a decis să-l mai păstreze pentru încă un an pe Crețu.

Fundașul dreapta a profitat de șansa primită, iar la meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale de când a venit la FCSB, fanii scandându-i numele.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Vali Crețu a jucat pentru: Gloria Buzău, Râmnicu Sărat, Concordia Chiajna, Rapid, Beroe, Săgeata Năvodari, Gaz Metan Mediaș, Energie Cottbus, ACS Poli Timișoara și FCSB.

„Crețu a plecat. Probabil Gheorghe urmează să plece și el, să vedem ce facem și cu Compagno. În rest, nu mai pleacă nimeni. Eventual la iarnă, când va mai trebui să aducem și noi ceva.

ADVERTISEMENT

Dar pe noi ne interesează acum să câștigăm campionatul și să mergem în grupele Ligii Campionilor”, spunea Gigi Becali, la finalul lunii august.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT