Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vali Crețu, moment special în FCSB – U Craiova 3-0: „I-au strigat prima dată numele”

Vali Crețu a impresionat în FCSB - U Craiova 3-0. Fundașul, care era dat ca și plecat de la vicecampioană, a primit laude și la Fanatik SuperLiga.
03.09.2023 | 15:08
Vali Cretu moment special in FCSB  U Craiova 30 Iau strigat prima data numele
Vali Crețu, moment special în FCSB - U Craiova 3-0: „I-au strigat prima dată numele”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentin Crețu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai FCSB-ului în partida câștigată contra Universității Craiova, scor 3-0. Evoluția fundașului dreapta, al cărui nume a fost scandat de spectatorii de pe Ghencea, a fost apreciată și în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

Vali Crețu, one-man show în FCSB – U Craiova 3-0: „Plecă la iarnă, dar care iarnă?”

Valentin Crețu a profitat de suspendarea lui Alexandru Pantea și a fost integralist în FCSB – U Craiova 3-0. Fundașul dreapta a făcut un meci perfect, în special prin modul în care și-a blocat adversarul direct, pe Alexandru Mitriță.

ADVERTISEMENT

„Cred că s-a uitat și Gigi, majoritatea fanilor au zis că cel mai bun a fost Crețu și a ieșit Gigi aseară Crețu pleacă la iarnă”, s-a amuzat Valeriu Răchită.

Păi pleacă la iarnă. Mai are 4 luni în fața. A mai plecat de câteva ori”, a spus și gazda emisiunii Cristi Coste. „A spus că pleacă la iarnă, dar nu știm care iarnă. Poate fi iarna lui 2028”, a comenat și Robert Niță.

ADVERTISEMENT

„I s-a întâmplat ceva senzațional băiatului ăsta. Nu știa cum să reacționeze. Îl luase pe Mitriță în brațe, mingea în față. El în 34 de ani nu a simțit să îi scandeze un stadion numele. Era șocat, era în tranșă.

El meciul îl începuse în nota lui. Alergături, agresivitate. Centrările n-au fost pentru cineva îmbrăcat în echipament cu el. După care, când s-a tras Mitriță pe poziția lui, după 3-0, a devenit parcă și mai bun.

ADVERTISEMENT

Lumea, văzând duelul lui cu Mitriță, câștigat de Crețu, lumea văzând și mingea aia în fața lui Mitriță, a fost momentul lui de glorie, să-i strige 20.000 de oameni pe Ghencea. După o carieră de 34 de ani în fotbal, cred că merita și el ”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

„E nejustificată renunțarea la Crețu”

Vali Crețu joacă la FCSB din vara lui 2019, atunci când Gigi Becali a plătit 125.000 de euro pentru a îl transfera de la Gaz Metan Mediaș. În toată această perioadă, fundașul dreapta a strâns 127 de partide și a oferit opt pase decisive. Contractul lui Crețu cu FCSB expiră în iarna lui 2023.

ADVERTISEMENT

„Este un jucător de grup, un jucător de vestiar. Nu cred că e justificată renunțarea la el. Și-a făcut mereu treaba. Patronul spune că și-a scos banii. Eu pe Crețu dacă îl vrei îl compar cu Ovidiu Popescu. E cam același lucru. Ăștia doi lipsesc doar când sunt inapți. Când sunt bine medical, ei sunt în lot. Și îți pot acoperi 2-3 poziții.

Fără să fie vreodată cei mai buni din echipă și să le scandeze numele, dar nici să fie ăia huiduiți. E un jucător inimios, de vestiar, care e util pentru grup. Eu pe Crețu îl văd un jucător foarte bun de lot, iar de câte ori s-a apelat la el, el și-a făcut treaba”, a adăugat Niță

FANATIK SUPERLIGA în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Premiera are loc de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Vali Cretu, MVP in FCSB - U Craiova 3-0, PLEACA la iarna | Anuntul lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT
Tags: