Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 3 septembrie, ora 10:30. Ediție specială după FCSB – U Craiova cu Cristi Coste și invitați de top

FANATIK SUPERLIGA vine cu o ediție specială, duminică, 3 septembrie. Cristi Coste îi are invitați pe Andrei Vochin, Sorin Cârțu, Robert Niță și Vivi Răchită.
02.09.2023 | 19:59
Fanatik SuperLiga duminica 3 septembrie ora 1030 Editie speciala dupa FCSB  U Craiova cu Cristi Coste si invitati de top
Fanatik SuperLiga, ediție specială duminică, de la ora 10:30, după FCSB - U Craiova
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA propune o ediție specială duminică, 3 septembrie, de la ora 10:30. Cristi Coste şi invitaţii săi “fac show” după derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, dar nu vor fi uitate nici celelalte meciuri ale etapei a 8-a.

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 3 septembrie, ora 10:30. Cristi Coste analizează FCSB – U Craiova împreună cu Vochin, Cârțu, Niță și Răchită

Este clar că punctul cel mai fierbinte al etapei a 8-a îl reprezintă derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova, iar FANATIK SUPERLIGA vine cu o ediție specială duminică, 3 septembrie, ora 10:30, în care accentul se va pune pe tot ce s-a întâmplat în Ghencea.

ADVERTISEMENT

La butoane în postura de moderator va fi Cristi Coste, iar pe lista invitaților se află nume grele: Andrei Vochin, Robert Niță și Vivi Răchită. Și ca schema să fie completă, de la Craiova va intra prin Skyppe legendarul Sorin Cârțu.

Este clar că discuțiile vor curge pe ce a fost la marele meci dintre FCSB și Universitatea Craiova, însă nu se va trece ușor nici peste celelalte întâlniri ale etapei. În special peste victoria categorică obținută de Rapid în derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vă pregătește informații în exclusivitate, așa cum v-a obișnuit la fiecare emisiune. La ultima dintre acestea ați aflat cum s-a bucurat Gigi Becali de eliminarea Farului din Europa sau ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheș dacă nu se va reface până la finalul anului.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din România!

Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui CRISTI COSTE și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească. Aceasta poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, de la ora 10:30 numai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT