Sport

Radu Petrescu, trei penalty-uri în derby-ul U Cluj – CFR Cluj. Două faze controversate pro-campioană în care nu a intervenit VAR. Reacţia lui Meme Stoica. Video

Radu Petrescu a puternic contestat de gazde în derby-ul U Cluj - CFR Cluj. Arbitrul a judecat două faze controversate fără să apeleze la arbitrajul video.
23.10.2022 | 22:07
Radu Petrescu trei penaltyuri in derbyul U Cluj  CFR Cluj Doua faze controversate procampioana in care nu a intervenit VAR Reactia lui Meme Stoica Video
Radu Petrescu a arbitrat U Cluj - CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-10-2022
21:09

Mihai Stoica, ironic după greşelile de arbitraj din U Cluj - CFR Cluj 1-2: "Și cât ne-am dorit VAR…"

Mihai Stoica a ironizat arbitrajul lui Radu Petrescu din derby-ul U Cluj – CFR Cluj 1-2. Managerul general al FCSB-ului a postat pe Facebook mesajul: “Și cât ne-am dorit VAR…”, aluzie la faptul că Radu Petrescu nu a verificat cu arbitrajul video nicio fază controversată în derby.  

23-10-2022
20:39

Două faze controversate cu VAR în derby-ul U Cluj - CFR Cluj!

Scandal la finalul meciului dintre U Cluj – CFR Cluj. Gazdele acuză arbitrajul lui Radu Petrescu. Două faze îi sunt imputate arbitrului. Al doilea penalty acordat uşor celor de la CFR Cluj, după un presupus fault la Kolinger şi o fază în care se putea acorda cartonaşul roşu, la un fault violent al lui Yeboah asupra lui Fulop. Arbitrul i-a acordat doar cartonaşul galben atacantului de la CFR Cluj. 

Intrarea lui Yeboah asupra lui Fulop. Sursa: captură tv
Intrarea lui Yeboah asupra lui Fulop. Sursa: captură tv
23-10-2022
19:59

Trei penalty-uri în derby-ul U Cluj - CFR Cluj!

Radu Petrescu a acordat şi al treilea penalty în derby-ul clujean, de această dată pentru Universitatea Cluj. Spre deosebire de a doua lovitură de pedeapsă acordată celor de la CFR Cluj, de această dată faultul a fost mai clar. Kolinger l-a lovit cu cotul în săritură pe Bălan. Romario Pires a transformat penalty-ul. 2-1 pentru CFR Cluj. 

23-10-2022
19:27

Radu Petrescu al doilea penalty pentru CFR Cluj în minutul 59!

În partea secundă, CFR Cluj a mai primit o lovitură de pedeapsă, din partea lui Radu Petrescu. De această dată, reluările nu par să îi dea dreptate “centralului”, faultul asupra lui Kolinger nefiind vizibil. Interesant este că Radu Petrescu nu a consultat arbitrajul video. 

La doar trei zile de la confruntarea din Cupă, Universitatea Cluj și CFR Cluj s-au întâlnit în campionat, în ultima etapă a sezonului regulat. La centru a fost Radu Petrescu, cel care a avut de luat o decizie importantă în prima repriză.

Radu Petrescu, decizie importantă în U Cluj – CFR Cluj. A dat penalty în minutul 23

În minutul 23, CFR Cluj a primit o lovitură de pedeapsă după ce Florin Ilie l-a lovit în careu cu piciorul în cap pe Yuri Matias, fundașul central al celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Arbitrul nu a avut nevoie de VAR pentru a lua decizia, faultul lui Ilie fiind evident. Ciprian Deac a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă și echipa lui Dan Petrescu a preluat conducerea în derby. VEZI VIDEO

U Cluj, fără ocazii în prima repriză cu CFR Cluj!

Universitatea Cluj a ratat multe ocazii în meciul din Cupă, lucru care l-a nemulțumit teribil pe Dan Petrescu. În prima repriză, CFR Cluj a rezolvat acest inconvenient și echipa lui Neagoe s-a apropiat rareori de poartă.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Eugen Neagoe înaintea meciului direct, spunând că a vrut să îl coopteze în staff după ce a suferit infarctul în 2019, pe vremea când antrena la Dinamo:

„Antrenorul de la U Cluj e cel care a revitalizat echipa. Îl știu bine pe Neagoe, a făcut treabă peste tot, poate mai puțin la Dinamo, unde nici nu a fost lăsat. 

ADVERTISEMENT

De fapt, după ce a avut acele probleme grave, am vrut să-l iau în staff-ul meu, l-am sunat și l-am întrebat dacă vrea să vină alături de mine. Cea mai bună alegere a lui U Cluj a fost să-l aducă pe Neagoe la echipă”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu a anunţat încă de la conferinţa de presă că va schimba mulţi jucători: “Nu am fost mulțumit cu ce s-a întâmplat joi”

“Bursucul” a făcut schimbări în echipa de start faţă de meciul din Cupă, “Bursucul” fiind nemulţumit de câţiva jucători care au evoluat în meciul de joi:

ADVERTISEMENT

“Acum urmează meciul cu U, un adversar foarte agresiv, bine organizat, echipa n-a pierdut decât două meciuri cu Neagoe, cu Farul și cu Rapid. Ne așteaptă un meci foarte greu. Sper ca noi să fim mai buni, mai agresivi și să avem mai multe ocazii de gol în comparație cu ce s-a întâmplat în Cupă.

Evident, cel mai mult m-ar bucura o victorie, dar trebuie să jucăm mai bine decât în Cupă. Voi face și schimbări în echipă, nu am fost mulțumit cu ce s-a întâmplat joi“, a spus Petrescu.

ADVERTISEMENT