Sport

Vasile Dîncu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a intrat în Ghencea: „Nu poate să joace unde vrea el!”

Vasile Dîncu a desființat un mit după ce FCSB a fost oprimit în Ghencea. Ce îi transmite lui Gigi Becali fostul ministru al Apărării.
31.07.2023 | 21:00
Vasile Dincu mesaj pentru Gigi Becali dupa ce FCSB a intrat in Ghencea Nu poate sa joace unde vrea el
Vasile Dîncu, mesaj clar pentru Gigi Becali și FCSB cu privire la stadionul Ghencea. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu a reacționat după ce FCSB a închiriat stadionul Ghencea pentru derby-ul cu CFR Cluj. Fostul ministru al Apărării i-a dat peste nas lui Gigi Becali.

Vasile Dîncu, replică pentru FCSB: „Nu toate se pot face chiar așa, după dorința unui singur om”

Vasile Dîncu a explicat care este de fapt situația stadionului Ghencea și îl pune la punct pe Gigi Becali: „FCSB îmi pare rău că nu înţelege că nu toate se pot face chiar aşa, după dorinţa unui singur om, să se facă ce vrea el în ţara asta. Trebuie să respecte legea. 

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are un club privat. Nu poate să joace chiar unde vrea el, doar pentru că s-a construit din bani publici. E un stadion într-o unitate militară”, a dezvăluit inițiatorul proiectului de lege de modificare a Legii Sportului, la Orange Sport.

Fostul ministru al Apărării vorbește în cunoștință de cauză, fiind implicat direct în problemă: „Atunci când au fost puse în proiect cele patru stadioane pentru EURO 2020, eu am fost şeful acestui proiect”.

ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu desființează argumentele FCSB: Acest stadion nu trebuie să producă neapărat profit”

Vasile Dîncu a ținut să sublinieze faptul că stadionul Ghencea are un statut special față de alte arene: „Am luat terenul prin CNI de la Armată şi l-am dat înapoi după aceea. Nu există nicăieri în zona Armatei şi a MApN-ului că acest stadion, construit din bani publici, să producă neapărat profit.

Ci este al clubului Steaua şi Steaua îl administrează conform regulilor pe care le are armata”, a mai spus acesta, potrivit surse citate.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua București, comunicat oficial după ce FCSB a fost primită în Ghencea: „Clauzele contractului au fost aceleași și cu Dinamo”

CSA Steaua București a oferit prima reacție oficială după ce FCSB a fost primită să joace în Ghencea: „Cu privire la contractual semnat între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea punerii la dispoziție a stadionului pentru partida SC Fotbal Club FCSB SA-CFR Cluj Napoca, din data de 6 august, facem următoarele precizări:

– Clauzele contractului au fost aceleași ca și la solicitarea anterioară, cu FC Dinamo București. Acum, toate aceste clauze au fost îndeplinite de către reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA;

ADVERTISEMENT

– Clubul Sportiv al Armatei Steaua a respectat, respectă și va respecta întotdeauna prevederile legale în vigoare”, se mai arată într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT