News

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD: “Medicii au venit din disperare în partid”

04.12.2020 | 23:45
Vasile Dincu presedintele Consiliului National al PSD Medicii au venit din disperare in partid
ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD și candidatul pentru Senatul României în circumscripția din Cluj a susținut un interviu pentru Cluj24.ro. Acesta a discutat despre motivele pentru care a intrat în PSD și care a fost strategia de atragere a cadrelor medicale în interiorul partidului.

Sociologul a vorbit despre ce își propun social-democrații pentru următorii patru ani și ce l-a determinat să candideze pentru Parlamentul României.

ADVERTISEMENT

Dîncu a explicat ce persoane ar trebui să fie atrase în continuare în Partidul Social Democrat și cum ar putea aceștia să îmbunătățească imaginea PSD.

Președintele Consiliului Național al PSD: “Medicii au venit din disperare”

“Nu am racolat acum medici pentru imagine ci, pur și simplu, oameni importanți din zona medicală au văzut că nu se face ceea ce trebuie în spațiul guvernamental, al bătăliei cu pandemia, și din disperare au venit la PSD să schimbe ceva, pentru că trebuie schimbat ceva în zona legislativă, de strategie privind politicile publice în domeniul sănătății.

ADVERTISEMENT

Nu este numai un act individual, Guvernul poate sau nu poate, este vorba despre a schimba logica politică. Și de aceea am reușit să aducem oameni importanți care vor să facă politică în viitor, deși nu au vrut niciodată să facă până la coronavirus” a declarat Vasile Dîncu pentru Cluj24.ro

Dîncu: “PSD a devenit un partid frecventabil”

“A devenit un partid frecventabil în ultima vreme. Am reușit în prima fază, de urgență, după luna august, după ce Congresul ne-a pus în conducerea partidului, am adus intelectuali din zona medicală, mulți din zona universitară.

ADVERTISEMENT

Acest proces va continua, pentru noi alegerile acestea au venit foarte repede, cu o conducere nouă, colegială, a partidului cum nu a fost niciodată.

Sigur că mai există unele sinecuri care rezistă de demult dar eu mi-am luat ca termen pentru strategia mea patru ani. Sper ca în 2024 PSD să arate ca un partid occidental și cred că va arăta, pentru că oamenii se prind foarte repede”, a adăugat Dîncu.

ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu s-a vindecat de coronavirus

Vasile Dîncu a trecut și printr-un moment mai puțin plăcut în această campanie electorală, fiind depistat pozitiv cu SARS-CoV-2.

Acesta s-a vindecat în urmă cu câteva zilele folosind tratamentul revoluționar care i-a fost administrat și lui Donald Trump.

ADVERTISEMENT