Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vasile Dîncu, răspuns pentru Florin Talpan, după ce juristul l-a criticat: „Sper să-și vadă visul împlinit”. Video exclusiv

Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, i-a dat replica lui Florin Talpan, după ce juristul de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua l-a criticat.
23.04.2023 | 09:18
Vasile Dincu raspuns pentru Florin Talpan dupa ce juristul la criticat Sper sasi vada visul implinit Video exclusiv
Vasile Dîncu i-a răspuns lui Florin Talpan după criticile aduse. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu a fost protagonistul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul ministru al Apărării i-a răspuns lui Florin Talpan, după ce juristul de la CSA Steaua l-a criticat.

Cum l-a descris Vasile Dîncu pe Florin Talpan: „Face mai degrabă agitație”

Florin Talpan este cel mai vocal dintre oamenii care apără interesele celor de la CSA Steaua. Totuși, Vasile Dîncu, aflat în atenția mediatică mai ales după ce a înaintat proiectul de lege ce presupune promovarea „militarilor” în SuperLiga, este de părere că juristul încearcă să-și construiască o imagine plecând de la „războiul” pe care îl duce clubul din liga secundă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Mie îmi pare rău că domnul Talpan face mai degrabă agitație, dar îi place să-și construiască o imagine pornind de la lupta lui. Eu îl înțeleg. Vă spun un lucru care m-a șocat. Eu nu emoționalizez acum. Am și o anumită vârstă nu mai am emoții din astea să mă supăr pe oameni.

Dar când eram eu la minister s-a propus singur să fie avansat la grad de general și mi-a reproșat că nu l-am propus eu la grad de general”, a declarat Vasile Dîncu, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„A spus că el a scris propunerea. De ce nu i-a dat drumul?”

Vasile Dîncu, alături de alți doi parlamentari din PSD, au cerut modificarea Legii Sportului astfel încât CSA Steaua să aibă drept de promovare în SuperLiga. La scurt timp după ce inițiativa fostului ministru a ajuns în atenția opiniei publice, Florin Talpan a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGApropunerea a fost făcută chiar de el.

Vasile Dîncu l-a pus la punct pe Florin Talpan, mărturisind că juristul nu are rezultate în ceea ce face. „E un om care se luptă pentru Steaua. Mă rog, toți avem defecte și slăbiciuni, dar nu prea a avut rezultate concrete și acest lucru ar trebui și pe dânsul poate să-l îngrijoreze la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Acum a spus că el a scris propunerea legislativă acum un an. Păi dacă a scris-o de ce nu i-a dat drumul? Nu cred că a scris-o, doar s-a gândit la ea. E un om care se luptă pentru o cauză, iar pentru asta nu am niciun fel de resentimente chiar dacă m-a criticat.

Sper să-și vadă visul cu ochii dacă visează serios la fel și dacă vrea să facă ceva pentru asta. Deocamdată, mai e mult de lucru”, a mai spus Vasile Dîncu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan, popularitate printre steliști. Reacția lui Vasile Dîncu: „Putem să fim vedete pentru o zi”

Înaintea derby-ului CSA Steaua – Dinamo, scor 2-0 în a patra etapă din play-off-ul ligii secunde, Florin Talpan a fost principalul punct de atracție pentru suporterii „militarilor”, care s-au fotografiat alături de jurist. Vasile Dîncu nu a fost surprins de acest detaliu.

„Nu m-a șocat pentru că eu sunt sociolog și mă ocup de chestiunile de ordine publică, măsor notorietatea, încrederea, mecanismele prin care se naște vedetismul. Le înțeleg din perspectiva asta.

Respectul pentru Balint, Lăcătuș și alți zei ai templului din Ghencea este etern. Noi ceilalți putem să fim vedete pentru o zi sau pentru un meci, dar nicidecum pentru istoria fotbalului”, au fost cuvintele lui Vasile Dîncu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT