Sport

Vasile Maftei, amintiri cu George Copos de la Rapid: “N-am fost printre preferații dânsului”

Vasile Maftei are amintiri inedite cu George Copos la Rapid, recunoscând că nu a fost unul dintre preferații patronului echipei.
07.09.2023 | 23:47
Vasile Maftei amintiri cu George Copos de la Rapid Nam fost printre preferatii dansului
Vasile Maftei, amintiri cu George Copos de la Rapid. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al giuleștenilor a înțeles mult mai bine cât de greu este să conduci o echipă, în perioada în care nu a mai fost jucător și a avut mai multe roluri în cadrul unor cluburi precum: Astra Giurgiu, FC Voluntari și chiar Rapid, unde coordonează Academia giuleștenilor.

Vasile Maftei, amintiri cu George Copos de la Rapid

Vasile Maftei și-a amintit, la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță, de perioada petrecută la Rapid, când patron era George Copos, recunoscând că nu era unul dintre preferații acestuia și că a mai avut divergențe cu fostul șef al echipei:

ADVERTISEMENT

„Cred că ar trebui scos în evidență mult George Copos. Și-a pus amprenta, clar! N-am fost unul dintre preferații domnului Copos, dar până la urmă, mereu când aveam o discuție, vorbeam în calitate de căpitan al echipei.

Ajungeam la un consens. Faptul că trebuie să facem lucrurile ca să fie bine. N-aveam nimic personal noi, jucătorii, trebuia clubul să aibă performanță și noi să primim banii”.

ADVERTISEMENT

„Am avut și niște clinciuri!”

„Eu, căpitanul, și alții am avut niște clinciuri, dar lucrurile trebuiau să meargă, să avem performanță, cumva cu rezultatele pozitive strângeau și bani.

Pe vremeea aia nu știam eu multe chestii manageriale, mă interesa să primim banii, echipamentul să ne placă, că nu e slim sau este mult prea mare.

ADVERTISEMENT

Așa erau vremurile, ți le aduceam și le purtai, aia era, te băteai pentru un tricou mărime normală și nu unul XXL”, a mai spus Vasile Maftei la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST”.

De-a lungul anilor, Vasile Maftei a jucat pentru: Rapid, Metrom Brașov, Unirea Urziceni, CFR Cluj, Concordia Chiajna și FC Voluntari, câștigând 2 titluri de campion al României, 4 Cupe ale României și 2 SuperCupe ale României.

ADVERTISEMENT

„SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Vasile Maftei, AMINTIRI cu George Copos la Rapid

ADVERTISEMENT