Sport

Vasile Maftei dezvăluie ce condiții au juniorii Rapidului: “Totul de ultimă generație”

Vasile Maftei a dezvăluit ce condiții au juniorii Rapidului. Directorul tehnic a explicat lucrurile de care se bucură grupele de tineret ale giuleștenilor.
07.09.2023 | 10:55
Vasile Maftei dezvaluie ce conditii au juniorii Rapidului Totul de ultima generatie
Vasile Maftei a dezvăluit ce condiții au juniorii Rapidului. Directorul tehnic a explicat lucrurile de care se bucură grupele de tineret ale giuleștenilor.
ADVERTISEMENT

Juniorii Rapidului se bucură de unele dintre cele mai bune condiții din România. La academia de tineret a giuleștenilor, copiii au parte de o infrastructură similară cu cea a echipei mari și mai bună decât a multor formații din SuperLiga sau eșalonul secund.

Vasile Maftei, despre academia de tineret a Rapidului

La SUFLET DE RAPIDIST, Vasile Maftei a discutat despre ce condiții au juniorii Rapidului. Directorul tehnic se mândrește cu infrastructura si posibilitățile pe care tinerii giuleșteni le au pentru a putea face performanță la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

“Avem implementate câteva lucruri foarte bune. Avem ședințe cu psihologi, avem condiții de cazare și de masă. Avem întâlniri cu juniorii și alți oameni din alte domenii, spre exemplu oameni care le vorbesc despre educație financiară.

Ca să știe și ei ce trebuie să facă pe viitor atunci când trebuie să semneze un contract. Vin și oameni care le explică cum ar trebui să se comporte pe Social Media, ce să posteze și ce nu, ce este bine și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Le explică cum să vorbească în cadrul unui interviu. Mai vin oameni care le vorbesc despre educație sexuală. Sunt multe lucruri pe care le implementăm și de care ținem cont.

Nu mai vorbesc de condițiile de infrastructură pentru antrenament. Acolo beneficiem de terenuri de ultimă generație. Astfel, avem toate condițiile să facem performanță.”, a declarat Vasile Maftei.

ADVERTISEMENT

Juniorii Rapidului au condiții mai bune decât unele echipe din SuperLiga

Directorul tehnic de la tineret a făcut comparația între condițiile pe care juniorii Rapidului le au, față de alte echipe din SuperLiga sau eșalonul secund. Vasile Maftei mărturisit câteva dintre lucrurile de care copiii Giuleștiului au parte atunci când se antrenează sau merg în cantonament.

“Noi cu echipele de U17 și de tineret ne comportăm la fel cum o facem cu echipele de seniori. Au toate condițiile de a face performanță. Singurul lucru pe care nu îl au ei față de o echipă de seniori este spălarea echipamentului. În rest au mingi, teren, transport, materiale, monitorizare GPS, analiză video, cantonamente.

ADVERTISEMENT

În iarnă am plecat în cu 4 grupe în Antalya, unde am avut condiții de top. În Turcia chiar ai toate condițiile. Cred că noi la tineret avem posibilități mai bune decât multe echipe de liga a doua, poate chiar și din prima ligă.”, a mai spus directorul tehnic, la SUFLET DE RAPIDIST.

Vasile Maftei, despre centrul de juniori de la Rapid

ADVERTISEMENT