Fotbal international

Vasile Mogoș, aproape de lovitura carierei. Jucătorul lui Cremonese este dorit insistent de Torino

11.04.2020 | 11:25
Vasile Mogoș, aproape de lovitura carierei. Jucătorul lui Cremonese este dorit insistent de Torino
Vasile Mogoș, aproape de lovitura carierei. Jucătorul lui Cremonese este dorit insistent de Torino. FotoTelekom Sport.ro
ADVERTISEMENT

Aflat în izolare, ca întreg fotbalul italian, într-o țară greu încercată de pandemia de coronavirus, internaționalul român Vasile Mogoș a primit o veste excelentă din presa peninsulară.

Informația a oferit-o Gianluca di Marzio, un ziarist italian specializat pe transferuri

Conform unei știri difuzate de cunoscutul ziarist pe probleme de calciomercato Gianluca di Marzio, fundașul dreapta al echipei de Serie B se află în planurile lui Torino pentru viitorul sezon.

ADVERTISEMENT

Pe contul său de Twitter Gianluca di Marzio a postat această știre cu titlul “Torino a luat legătura cu Mogoș”. În care vine și spune: “Torino privește spre viitor. Directorul sportiv al clubului, Massimo Bava, se gândește la posibilele transferuri pentru sezonul viitor.

L-ar înlocui pe Silvestri

Cel mai nou nume este Vasile Mogoș, fundasul dreapta de la Cremonse. Fotbalistului de 28 de ani îi expiră contractul în 2021 și ar putea fi o chestiune relativ simplă de a convinge clubul să îl vândă.

ADVERTISEMENT

Torino încearcă să accelereze transferul jucătorului care l-ar putea înlocui pe Silvestri, al cărui contract expiră vara viitoare”.

A fost titular cu Suedia, la București

Vasile Mogoș a fost convocat în 2019 de către selecționerul Cosmin Contra pentru meciurile cu Insulele Feroe, Norvegia și Spania, dar nu a jucat.

În schimb, în partida cu Suedia, decisivă pentru ocuparea locului secund în grupa preliminară pentru EURO 2020, în urma Spaniei, a fost integralist la eșecul de la București în fața Suediei.

ADVERTISEMENT

Condamnat la închisoare cu suspendare pe doi ani

Vasile Mogoș, originar din Vaslui, deși e născut în România nu a jucat niciodată în țara sa natală. A evoluat, începând din 2010, de la vârsta de 18 ani, numai la echipe din Italia din ligile inferioare.

La Cremonese, unde este titular, a ajuns în 2018, după ce a trecut mai întâi, ca nume mai cunoscute, pe la Reggiana și Ascoli, unde, de asemeni a fost integralist. În perioada Reggiana a avut și un confict cu legea, fiind condamnat la închisoare cu suspendare pe 2 ani pentru o altercație petrecută alături de alți patru coechipieri într-un club de noapte.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri