Fotbal international

Vasile Mogoș, aproape de lovitura carierei. Jucătorul lui Cremonese este dorit insistent de Torino

11.04.2020 | 11:25
Vasile Mogos aproape de lovitura carierei Jucatorul lui Cremonese este dorit insistent de Torino
ADVERTISEMENT

Aflat în izolare, ca întreg fotbalul italian, într-o țară greu încercată de pandemia de coronavirus, internaționalul român Vasile Mogoș a primit o veste excelentă din presa peninsulară.

Informația a oferit-o Gianluca di Marzio, un ziarist italian specializat pe transferuri

Conform unei știri difuzate de cunoscutul ziarist pe probleme de calciomercato Gianluca di Marzio, fundașul dreapta al echipei de Serie B se află în planurile lui Torino pentru viitorul sezon.

ADVERTISEMENT

Pe contul său de Twitter Gianluca di Marzio a postat această știre cu titlul “Torino a luat legătura cu Mogoș”. În care vine și spune: “Torino privește spre viitor. Directorul sportiv al clubului, Massimo Bava, se gândește la posibilele transferuri pentru sezonul viitor.

L-ar înlocui pe Silvestri

Cel mai nou nume este Vasile Mogoș, fundasul dreapta de la Cremonse. Fotbalistului de 28 de ani îi expiră contractul în 2021 și ar putea fi o chestiune relativ simplă de a convinge clubul să îl vândă.

ADVERTISEMENT

Torino încearcă să accelereze transferul jucătorului care l-ar putea înlocui pe Silvestri, al cărui contract expiră vara viitoare”.

A fost titular cu Suedia, la București

Vasile Mogoș a fost convocat în 2019 de către selecționerul Cosmin Contra pentru meciurile cu Insulele Feroe, Norvegia și Spania, dar nu a jucat.

ADVERTISEMENT

În schimb, în partida cu Suedia, decisivă pentru ocuparea locului secund în grupa preliminară pentru EURO 2020, în urma Spaniei, a fost integralist la eșecul de la București în fața Suediei.

Condamnat la închisoare cu suspendare pe doi ani

Vasile Mogoș, originar din Vaslui, deși e născut în România nu a jucat niciodată în țara sa natală. A evoluat, începând din 2010, de la vârsta de 18 ani, numai la echipe din Italia din ligile inferioare.

ADVERTISEMENT

La Cremonese, unde este titular, a ajuns în 2018, după ce a trecut mai întâi, ca nume mai cunoscute, pe la Reggiana și Ascoli, unde, de asemeni a fost integralist. În perioada Reggiana a avut și un confict cu legea, fiind condamnat la închisoare cu suspendare pe 2 ani pentru o altercație petrecută alături de alți patru coechipieri într-un club de noapte.

ADVERTISEMENT