Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vasili Hamutovski, verdict în războiul FCSB – CSA: „Eu am jucat la Steaua! Nu fac diferența!”. Ar accepta o ofertă de la Gigi Becali?

Vasili Hamutovski este de partea lui Gigi Becali în războiul pentru palmares pe care îl poartă cu armata. Fostul portar al FCSB-ului este convins de faptul că el a jucat pentru adevărata Steaua.
14.10.2023 | 16:25
Vasili Hamutovski verdict in razboiul FCSB  CSA Eu am jucat la Steaua Nu fac diferenta Ar accepta o oferta de la Gigi Becali
Hamutovski, VERDICT in RAZBOIUL FCSB - Steaua AR ACCEPTA o OFERTA de la Gigi Becali!. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Vasili Hamutovski este omul de legătura între Belarus și România. Fostul portar al FCSB-ului are 26 de selecții pentru naționala Belarusului și își amintește cu drag de momentele petrecute în Ghencea. Pentru Vasili Hamutovski, FCSB este adevărata Steaua.

Vasili Hamutovski este de părere că FCSB e Steaua

“Eu aștept, o iau pas cu pas. În primul rând, eu trebuie să am voie să pot să plec în străinătate. După aceea, orice ofertă, orice invitație, o să mă gândesc. Știu care e situația între Steaua și FCSB cu palmaresul.

ADVERTISEMENT

Părerea mea e aceeași ca a lui Bănel referitoare la subiectul acesta. Eu am jucat pentru Steaua, eu știu că am jucat la Steaua și Steaua a rămas în inima mea. Știu prea bine situația care s-a întâmplat cu palmaresul.

Știu situația cu palmaresul, cu emblema. Dar după părerea mea, Steaua e Steaua, care a câștigat Liga Campionilor, e istoria fotbalului european, mie îmi pare rău de ce s-a întâmplat”, a declarat Vasili Hamutovski.

ADVERTISEMENT

Hamutovski are 26 de selecții pentru Belarus

Retras din naționala Belarusului, Vasili Hamutovski așteaptă cu nerăbdare confruntarea dintre naționala țării sale și România. Partida se va juca în Ungaria din cauza contextului politic. Dacă Românie învinge, va ajunge la 15 puncte în clasament.

“Pentru mine nu e nicio diferență, eu am respect pentru Gigi Becali pentru că a fost conducător la Steaua când eu am jucat pentru Steaua. Pe timpul meu, Steaua era singura echipă.

ADVERTISEMENT

Nu au fost două echipe. Pentru mine a fost echipa pentru care am jucat, am respect pentru Gigi Becali. Pentru mine e greu să fac diferența între cele două. Nu pot să zic așa, Steaua pentru mine e emblema pentru care am jucat.

Am respect pentru Gigi Becali. Steaua e clubul pentru care eu am jucat, este clubul care are istorie. În primul rând, trebuie să primesc o ofertă, apoi o voi gândi. Niciodată nu am avut o problemă cu Gigi Becali. Cu Gigi nu am avut niciun scandal”, a completat Vasili Hamutovski.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct, de la 10:30 și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Hamutovski considera ca FCSB e Steaua

 

ADVERTISEMENT