News

Vasluiul are o singură medie de “10”. Cine este elevul cu notă maximă la Evaluarea Națională și Bacalaureat

Cosmin Ioan Prodea a obținut media maximă de 10,00 la fiecare dintre probele susținute: Limba Română, Matematică și Chimie Organică.
03.07.2023 | 21:34
Vasluiul are o singura medie de 10 Cine este elevul cu nota maxima la Evaluarea Nationala si Bacalaureat
Cosmin Ioan Prodea, elevul de aur al județului Vaslui. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Județul Vaslui se mândrește cu un absolvent extraordinar de la Colegiul Național “Cuza Vodă”, Cosmin Ioan Prodea, care a reușit să obțină un rezultat senzațional la examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară din 2023.

Cosmin Ioan Prodea are 10 pe linie la BAC

Performanța sa impresionantă a fost punctată cu media maximă de 10,00 la fiecare dintre probele susținute: Limba Română, Matematică și Chimie Organică.

ADVERTISEMENT

Acest remarcabil rezultat l-a plasat pe Cosmin pe prima poziție în clasamentul județean, în fața celor 2401 de candidați prezenți la examen. Mai mult decât atât, în acest an, nu mai puțin de 337 de absolvenți din clasa a XII-a din județul Vaslui au obținut medii peste 9,00, iar 93 dintre ei au atins sau depășit pragul de 9,50.

Reușita excepțională a lui Cosmin Ioan Prodea nu este una întâmplătoare, ci reflectă calitatea învățământului din județul Vaslui și dedicarea copiilor și profesorilor lor.

ADVERTISEMENT

În 2019, când obținea media 10,00 la Evaluarea Națională, Cosmin Ioan Prodea afirma că “pentru astfel de rezultate nu există zile de pauză”, iar cel mai important ajutor a venit din credința în Dumnezeu și sprijinul familiei, profesorilor și colegilor. Performanța sa remarcabilă la Bacalaureat confirmă încă o dată talentul și determinarea acestui tânăr excepțional.

Elevul de zece al municipiului Huși

„Pentru a obține un astfel de rezultat, nu există zi de pauză, din prima zi de școală până sună clopoțelul de final de an. Asta nu înseamnă că nu am avut și timp liber, doar că și atunci am încercat să îmbin utilul cu plăcutul. Cel mai important ajutor a fost cel al părinților, care au investit timp și încredere în mine.

ADVERTISEMENT

Profesorii, colegii, cunoscuții își au partea lor de merit, dar nimic nu s-ar fi realizat fără ajutorul bunului Dumnezeu. Încă nu sunt ferm convins că știu exact ce voi face după finalizarea liceului, cert este că voi încerca să folosesc copilul inocent din mine și la o vârstă mai înaintată. Poate pediatrie, psihologie, nu știu”, spunea Cosmin Ioan Prodea, după ce a obținut 10,00 curat, în 2019, în cadrul Evaluării Naționale, citat de vremea nouă.

Absolventul Cosmin Ioan Prodea a reușit să aducă o mare bucurie în comunitatea locală după ce a obținut singura notă de 10,00 la examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară din 2023.

ADVERTISEMENT

După patru ani de liceu, performanța lui Cosmin a fost primită cu mândrie și admirație de către Colegiul Național “Cuza Vodă” din Huși, unde a învățat și s-a dezvoltat.

ADVERTISEMENT
Tags:
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României